This version of the page http://www.k1.tv/announce/1124/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Микола Литвин / Телеканал К1
Архiв передач
Микола Литвин
09 жовтня 2006


Голова Державної прикордонної служби України. Рідний брат Володимира Литвина. Його можна віднести до когорти тих героїв, про яких дуже багато кажуть позаочі...
Микола Литвин: «Я не керівник, який любить багато говорити, займатися піаром чи саморекламою. Я всі свої здобутки вкладаю в роботу – державний кордон, в формування хороших управлінських колективів, в створення нормальних умов для праці людей».


Програма
Позаочі
Позаочі — провокаційна спроба показати відому особистість з невідомого боку. Змусити згадати забуті емоції та думки, безглузді вчинки, злети і падіння, побачити себе очима колишніх однокласників, суперників, сусідів, коханих ...
Ведуча програми «Позаочі» Ольга Грицик влаштовує своєму героєві, відомому всій Україні і навіть світові, несподівану зустріч із його минулим. Проводить і з ним своєрідний публічний сеанс психоаналізу. Зіштовхує гостя з фрагментами його власної біографії, навіть з тими, які він, можливо, хотів би  викреслити з пам'яті.
обговорити у форумі
Авторські програми
Версія для друку