This version of the page http://ipst.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Вiдомостi про підприємство :: Інститут Прогресивних Стоматологічних Технологій

ТОВ "Інститут прогресивних стоматологічних технологій"
пройшов міжнародну сертифікацію за стандартами ISO 9001:2000 та отримав сертифікат якості №DE05/53743


 
Новини

16.11.2007 набір лікарів-стоматологів Інститут прогресивних стоматологічних  технологій пр...

26.09.2007 продаж фантомного класу До вашої уваги : на продаж пропонується фантомний клас. ...

27.09.07 Хірургічне обладнання компанії Acteon Відтепер ТОВ "Комерційний відділ ІПСТ" є е...

 » Опитування
Немає діючих опитувань
Архів опитувань
ОПАНАСЮК
Юрiй Володимирович

04.12.1961 - 01.06.2005
  Засновник та науковий керівник Інституту прогресивних стоматологічних технологій,
  Головний стоматолог МОЗ України,
  Президент Асоціації стоматологів України,
  Заслужений лікар України,
  кандидат медичних наук.
 



» Вiдомостi про підприємство  

Підприємство здійснює медичну діяльність на основі ліцензії Міністерства охорони здоров’я України №299086 від 22 листопада 2005 року та міністерства фінансів України
№ 114753 від 11 лютого 2005 року.
Рішенням головної акредитаційної комісії МОЗ закладу присвоєна вища категорія.
Впроваджує досвід у галузі стоматології в Україні та за її межами як лікувальний, так і науково-практичний центр за всіма напрямками стоматології.
Зареєстрований в Торгово-промисловій палаті України за номером № 32-709 від 22 листопада 2001 року
Розташований у центрі міста Києва в будинку загальною площею ~ 1200 м2. Штат Інституту становить 168 чоловік.

 

Місія компанії
 
Досягнення лідируючих позицій в Україні та світі на ринку стоматологічних послуг на основі впровадження нових технологій у медичній практиці, контролю процесів по організації та безпосередньому наданню стоматологічних послуг.
 
Клініка ІПСТ
 
· Надає невідкладну та планову стоматологічну допомогу у наступних напрямках: терапевтичному, хірургічному, пародонтологічному, ортодонтичному, ортопедичному та імплантологічному, рентген-діагностичному та дитячому прийомі. Проводить різноманітні методи дослідження в стоматології.
· Лікування зубо-щелепової системи, як єдиного комплексу невід’ємного від всього організму, з відновленням втраченої структури, функції, естетики.
· Організація роботи по системі ISO 9001
· Комплексний підхід: від поглибленої діагностики, планування лікування, впровадження системи контролю на кожному етапі проведення стоматологічних маніпуляцій, до періодичного профілактичного огляду.
· Впровадження нових методик та технологій в стоматології.
· Сімейна стоматологія.

Навчальний центр ІПСТ
(Ліцензія МОН України АВ №328839 від 19.07.2007р.)
 
· Згідно рішення Координаційної Ради АСУ №24 від 28.04.06. Навчальний центр ІПСТ обрано офіційним навчальним центром Асоціації стоматологів України.
· Згідно наказу Міністерства освіти і науки України АВ №328839 від 19.07.2007р. клініка є базою стажування в інтернатурі.
· Проводить конференції, навчальні семінари та фантомні курси для лікарів-стоматологів, їх асистентів, зубних лікарів, зубних техніків, адміністраторів і керівників клінік. Лектори – лікарі клініки ІПСТ та провідні фахівці з різних країн світу та України.

ТОВ «Комерційний відділ ІПСТ»
 
· Є дистриб’ютором продукції стоматологічного призначення провідних виробників світу: стоматологічних установок, меблів та обладнання для стоматологічних кабінетів та зуботехнічних лабораторій, рентгенологічного обладнання, імплантатів, витратних матеріалів та ін.
· Супроводжує проектування стоматологічних клінік, зуботехнічних лабораторій та кабінетів згідно стандартів ЄС, ISO та України.
· Приймає участь у стоматологічних виставках.
 
Сервісний центр
 
· Проводить гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання. Інженери сервісного центра пройшли спеціалізоване навчання та мають сертифікати на право обслуговування обладнання від фірм – виробників.
 
Стоматологічне ДЕПО
 
· Пропонує повний спектр витратних матеріалів, інструментарію, засобів гігієни, стерилізації та дезинфекції, обладнання та матеріалів для стоматологічних клінік та зуботехнічних лабораторій від провідних вітчизняних та зарубіжних виробників.
 
Аптека
 
· Має широкий асортимент лікарських препаратів і предметів догляду за ротовою порожниною вітчизняних та ведучих іноземних виробників, який постійно поповнюється новинками, а також прийнятні ціни при високій якості обслуговування.
· Основний напрямок - засоби для гігієни ротової порожнини, профілактичні засоби, засоби для відбілювання зубів.
 
Філія клініки ІПСТ

    Надає кваліфіковану допомогу в різних напрямках сучасної стоматології за доступними цінами.

CMS Webcountry Copyright © 1999 - 2006 Інститут Прогресивних Стоматологічних Технологій.
Усі права захищені.