This version of the page http://www.fact.kiev.ua/events/event_21/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Видавництво "Факт" -
E-mail розсилка видавництва Факт
Контакти:
(+38 044) 287-18-82
(+38 044) 287-18-86
(+38 044) 287-29-46
(+38 044) 287-29-48
office@fact.kiev.ua
Будь-яку книжку видавництва можна придбати поштою, надіславши замовлення на e-mail: sale@fact.kiev.ua
Пошук
Автор (Прізвище, Ім'я):
Книга (Назва):
УВАГА!
До відома письменників, поетів, науковців, журналістів, які мають намір співпрацювати з видавництвом "Факт"!
Повідомляємо, що ні за яких обставин та ні в якій формі видавництво "Факт" не буде співпрацювати з тими творчими особистостями, які мають публічні зв'язки з часописом "Книжковий клуб +" або видавництвом МАУП.

 
 

Презентація книги Сергія Грабара «Сецесії»

Листопад 10, 2007

Сергій Грабар
Сецесії

10 листопада на Десятому Київському міжнародному книжковому ярмарку була проведена презентація книги письменника Сергія Грабара «Сецесії» від видавництва «Факт» та часопису «Київська Русь». Ведучим презентації був Леонід Фінкільштейн – головний редактор видавництва «Факт». На презентації також були присутні Дмитро Стус – головний редактор часопису «Київська Русь», Галина Стефанова – акторка театру Леся Курбаса, Віталій Шевченко – голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а також інші поважні гості. Розпочалася презентація зі вступного слова Л. Фінкільштейна, який зазначив, що видавець є автором цієї книжки, а Сергій Грабар – це автор тексту. Гаслом книжки, за його словами, є «Російськомовний – україночитаючий». Потім слово було надане Г. Стефановій, яка зачитала декілька новел. Після того Дмитро Стус зазначив, що більшість новел з презентованої книжки присвячені дружині С. Грабара, а також вже вкотре відзначив високу якість книги «Сецесії». В кінці презентації нарешті слово було надано автору книжки. Спочатку він згадав про деякі інші свої книжки, які були перекладені мовою фарсі, одна з них має назву «Стан душі». А вже потім С. Грабар перейшов до презентації «Сецесій». Під акомпанемент етнічної музики, він зачитав дві новели зі своєї книжки. «Храм» та три частини новели «Масажист» за назвами «Минуле», «Майбутнє» та «Сьогодні», які умовно відповідають структурі всієї книги. Проходила презентація на фоні картини Володимира Сліпченка «Батерфляй», яка входить до серії «Сецесія».





Коментарі

Залиште коментар