This version of the page http://www.dnb.in.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
dnb.in.ua - news
 

   
 
 
НОВИНИ
ДРУЗІ /
LINKS
КОНТ@КТ
АФІША
РЕПОРТАЖІ
ФОТО
ВІДЕО
РЕЛІЗИ
МІКСИ
ІНТЕРВ’Ю
СПІЛКУВАННЯ

AMEN TERRORISTS # 2 AARON SPECTRE aka DRUMCORPS > live set
21 декабря 2007 (Cinema Club, Киев)

BSF promo представляет последнюю днб вечеринку в этом году:..

"AMEN TERRORISTS # 2"

AARON SPECTRE aka DRUMCORP ... >>>

Ukrainian Drum'n'Bass Conference

TEEBEE [Subtitles, Norway]

Після Drum'n'Bass Session, 26 серпня, 2006, "Most", Київ
• interview [ua]

• photos by clubz.info
• photos by fAkeLimiTZ
• photos by Adolf Totten
• photo-review by zaber [BY]

news
   November 2007 mix by Crypton вже доступний для скачування!
Качаймо спеціальний листопадний мікс для dnb.in.ua від CRYPTON, який містить есклюзивні треки від IBS Faction, RolaR, Crypton, Deepanic та інших продюсерів!

November 2007 DNB.IN.UA mix by Crypton

коментарі
коментарі (0)


   Moving Shadow больше нет, с 25.11 официально

It is a sad day for Drum & Bass fans around the world, as Rob Playford has announced that Moving Shadow Records has now officially become inactive

He was quoted saying, "... at this time, [he] feels the history of the label should remain as it stands, with the level of quality it has held, and not dilute the memory of the label..."
(1990-2007)

http://www.rolldabeats.com/label/moving_shadow
Thank You for drum'n'bass!

R.I.P.
коментарі (4)


   Histibe on m-Atome

У пору бурного розвитку цифровых інтернет-шопів, відомий, фанцузький лейбл M-atome (у свій час пригрівший під своїм крилом таких артистів, як The Upbeats, N.Phect & Dizplay, Sunchase, Proket, BaD RoBoT, Pyro, Propaganda, Kantyze and more...) запустив свій новий підрозділ M-atome Digital, котрий орієнтується на розвиток молодих талантів сучасної neurofunk и techno dnb сцени.

Першим релізом новоспеченого лейблу, став реліз українського продюсера Histibe myspace.com/histibe, він увібрав у себе міцний funk/deep techno sound з домішком містичних атмосфер, треки якого ще до офіцйного релізу встигли потрпити в підбірки таких продюсерів та діджеїв, як State of mind, D-Struct, Kantyze, Gvozd, Zemine etc... що вже говорить про зацікавленість сцени в данному продукті.

m-Atome DIGITAL 001
A.Histibe – Microcosmos VIP
AA.Histibe – Latent Mirrors


На данный момент, треки доступні на Digital tunes http://www.digital-tunes.net/releases/m_atome_digital_001, також в найближчий час будуть розміщені в інших digital shops.
коментарі (4)


   dnb.in.ua шукає фотографів...
Увага!

DNB.IN.UA потребує фотографів у всіх регіонах країни - людей, які бажають робити фотозвіти днб вечірок, що відбуваються у вашому місті/регіоні.

Умови співпраці - при подальшому спілкуванні з бажаючими.

Пишіть в ПМ, або на адресу: djtonika@gmail.com


P.S.

А також, просимо звернутись людей, що володіють знаннями флеш анімації

Дякуємо!
коментарі (0)


   dnb.in.ua - участник рейтинга лучших клубных порталов.
Добрый день,
Ваш портал WWW.DNB.IN.UA был добавлен в список украинских клубных интернет-проектов на http://Kofein.kiev.ua и стал учасником рейтинга лучших клубных порталов.

Вы можете проголосовать за свой сайт на страничке http://kofein.kiev.ua/index.php?menu=6 , а так же оценить другие проекты посвященные украинской клубной культуре.

Голосование обновляется каждый месяц и проект, набравший максимальное количество голосов за период, получает возможность размещать любую рекламную информацию на протяжении следущего месяца в верхней части портала http://Kofein.kiev.ua
коментарі (10)


   Інтерв’ю з KLUTE [Commercial Suicide, UK]
KLUTE: Я не замислююсь, як заробити на життя.

До остаточного навернення в ді-джейські лави він був лідером легендарного скейт-панкового гурту The Stupids. Ця людина понад дванадцять років успішно працювала на Drum’n’Bass сцені та створила лейбл Commercial Suicide, який для цього стилю є топовим. Його творчість підтримують такі знані лейбли, як Metalheadz, 31 Records, Soul:R, Нospital та Certificate 18.

Розмова із британським ді-джеєм і продюсером.

Інтерв’ю для dnb.in.ua та Львівської Газети після DRUM'N'BASS SESSION 16 @ CINEMA Club, Київ (12/10/2007)
коментарі (0)


   Kind of Zero - www.dnb.in.ua october 2007 mix
І знову - встигаємо заскочити в останній вагон!

Kind of Zero зробив усе можливе, щоби www.dnb.in.ua не залишився без спеціального мікса у жовтні!

59:09 | 81,25 MB | 192 kbps

качаємо

коментарі
коментарі (0)


   Interview with Seba
backpacker & uk поспілкувалися з Себою наступного дня після останнього оупенейра літа 2007, який відбувся з його участю в Києві під Мостом першого вересня

Розмова вийшля довгою та цікавою - почитайте
коментарі (1)


   SUNCHASE - Salo
На лейблі M Atome France видав свій свіжий трек SUNCHASE. Крім його спільної з Proket’ом роботи під милозвучною назвою "Salo", на тому ж диску, знаходиться "Widescreen" від Cerebral Productions.

Кажуть, купити цей вініл можна буде вже з 20 серпня 2007 року.

Послухати:
- mp3 або wma Proket & Sunchase - "Salo"
- mp3 або wma Cerebral Productions - "Widescreen"
коментарі (6)


   UA DRUMANDBASS vol.4 [DNBS002]
Черговий реліз культової серії компіляцій української drum’n’bass музики під назвою «UA DRUMANDBASS vol. 4», що вже стала брендом для тисяч шанувальників, надійшов до продажу в кращі музичні магазини нашої країни!

Даний реліз представлений у вигляді мікса з 15 композицій. Традиційно були підібрані треки різних напрямків drum’n’bass: від сухого та похмурого нейрофанку (Woo & Leftie - The Mist, Derrick & MaxNRG - Mekong Warrior, Histibe - Connection) до жвавого та веселого рагга-джанлу (MaxNRG & Ragga Sapiens - Слово, DJ Stepkillah a.k.a. RiddimSkattah - Robadup Style).

На наш погляд, диск буде цікавим не лише шанувальникам електронної музики, але й ширшому колу слухачів, небайдужих до вітчизняного музичного продукту, адже «UA DRUMANDBASS» - це ексклюзивний матеріал українського виробництва.

коментарі
коментарі (0)


   Інтерв’ю з DJ Tonika [Funk masters]
Нещодавно clublife.kiev.ua взяв інтерв’ю в DJ Tonika і ось текст вже онлайн:



Tonika - первая drum and bass леди страны, отлично зарекомендовала себя в роли breakz ди-джея. Кроме того, она является продюсером и организатором многих крупных вечеринок.В ее сетах действительно женская мягкость сочетается с жесткими правилами d’n’b ритма.

Читати далі на clublife.kiev.ua...
коментарі (8)


   RSS новини та анонси від DNB.IN.UA

Від сьогодні усі бажаючі можуть додати до соєї улюбленої RSS-читалки два нові лінки для оперативного одержання новин та анонсів dnb вечірок від dnb.in.ua!

анонси вечірок:
http://www.dnb.in.ua/index.php?act=rssout&id=1

новини:
http://www.dnb.in.ua/index.php?act=rssout&id=2
коментарі (6)


Lo-Fi Version Time is now: 7th December 2007 - 20:51
Skin creation by Groffy at Enhanced Pixels & uk at dnb.in.ua

Welcome Guest
( Log In | Register )












  partners:

     

© dnb.in.ua™ 2006 - 2007 
logo : cdr | ai | png