Наша ненька - Украiна
шаблоны для datalife-engine, скины для dle, datalife engine, шаблоны для движка  разработка и продвижение сайтов, создание flash баннеров, flash логотип - NiceArt

Запрошуємо Вас до нашої хати

Запрошуємо вас до нашої хати!
 У нашій хаті для кожного члена сім'ї знайдеться своє місце. Для господаря дому ми пропонуємо “Світлину новин” і відкриваємо двері “Майстерні”, адже чоловік у домі є майстром з будь-яких робіт. Він і фінансист, і шофер, і ремонтник, і будівник, і садівник. Господині ми пропонуємо свою кімнату - “Кухню”, де можна знайти рецепти національної кухні, поради для збереження краси і здоров'я, ідеї по вихованню і розвитку дітей, розповіді про жіночі захоплення. Для дітлахів у “Дитячій кімнаті” зібрані всі забавки, якими можна займатися у вільній час: казки, ігри, пісні, розмальовки. Ну і яка ж справжня хата обійдеться без хліву, де у нас мешкають тварини, та сарай, де у нас усілякий непотріб.
 

Завжди вітаємо нових мешканців нашої хати у намаганнях допомогти у наповнені порталу матеріалами національної тематики українською мовою.

28 августа 2007:0

Учені знайшли спосіб вийти з тіла


Учені відкрили спосіб, який дозволяє людині випробувати в лабораторних умовах вихід з власного тіла.


31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Індійська компанія оголосила про запуск найдешевшого автомобіля в світі


Індійська компанія Tata завершує розробку нової моделі авто, яка стане найдешевшим автомобілем у світі. Його вартість складе близько 100 тисяч рупій (близько 2600 доларів США).


31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Селтік відправляє Спартака в Кубок УЄФА


Ліга Чемпіонів. Третя кваліфікація. Матч у відповідь Селтік (Глазго, Шотландія) - Спартак (Москва, Росія) - 1:1 (4:3 по пенальті) Голи: Макдональд (28) - Павлюченко (45+1)


31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

До Євро-2012 планують збудувати дорогу в об’їзд Шегинь і Мостиськ


"Люди у Шегинях вірно відстоюють свої права. Цим шляхом їде тисячі машин. Вчора я був там на місці. Ми домовилися про проведення ряду робіт для покращення ситуації: прокладено асфальтовану доріжку з двох сторін до школи, встановимо "лежачих" поліцейських, встановимо освітлення", - повідомив сьогодні, 31 серпня, під час огляду будівництва дороги в обхід с. Деревач Миколаївського району голова Львівської ОДА Петро Олійник.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

53% виборців на Львівщині більше не підтримають тих, за кого голосували на минулих виборах


67,1% виборців вважають, що політичні партії, обрані до місцевих рад Львівщини, не виконують своїх передвиборчих обіцянок. На думку людей, депутати забули про виборців, їх цікавлять лише гроші для власного збагачення. Такі результати соціологічного дослідження "Аналіз та підсумки виконання обраними особами та фракціями політичних партій у місцевих радах Львівської області передвиборчих програм та обіцянок. Думка експертів та громадськості" Західноукраїнського центру політичних досліджень оприлюднив сьогодні, 31 серпня, під час прес-конференції менеджер проекту Михайло Васюта.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Голова Львівської ОДА зізнався, що не живе на одну зарплату


"Я не живу на одну зарплату. Я був керівником великої бізнес-структури. Коли я став народним депутатом, я продав пакет акцій, тепер я маю відсотки на депозитах у банку", - повідомив сьогодні, 31 серпня, під час огляду будівництва дороги в обхід с. Деревач голова Львівської ОДА Петро Олійник, відповідаючи на запитання журналістів, чи вистачає йому на життя однієї зарплати.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Політичне рішення Львівської облради щодо поновлення Олега Сала може розцінюватися як тиск на суд, - Іван Денькович


"Поки не збігла дія терміну оскарження рішення районного суду Львова, політичні рішення Львівської обласної ради можуть розцінюватися як тиск на судову гілку влади", - вважає керівник Львівського обласного виборчого штабу БЮТ, голова фракції БЮТ Львівської обласної ради Іван Денькович. Про це ZAXID.NET повідомила прес-служба ЛОВШ БЮТ.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Львівських дітей оздоровили на 100%


"Заплановані заходи з літнього дитячого відпочинку й оздоровлення ми виконали на 100%. На ці цілі з міського бюджету було витрачено725 тис. грн", - заявив сьогодні, 31 серпня, під час брифінгу начальник відділу молоді управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Депутати місцевих рад Львівщини дебатуватимуть між собою


На початку наступного року між депутатами місцевих рад Львівщини пройдуть дебати. Вони стануть завершенням проекту "Аналіз та підсумки виконання обраними особами та фракціями політичних партій в місцевих радах Львівської області передвиборчих програм та обіцянок. Думка експертів та громадськості". Про це сьогодні, 31 серпня, під час прес-конференції повідомив керівник проекту Любомир Грицак.

31 августа 2007:0 Коментарi (0) Далi

Повернутися << 1 2 3 ... 95 96 97 >> Наступна сторiнка

 
Свiтлина новин
Політика
Геополітика
Економіка
КУЛЬТУРА
Музика
Бізнес
Світ
Спорт
Наука та здоровья
Шоу-бізнес
Огляд преси
Урядові новини (Влада)
Наука і освіта
Суспільство
Дипломатія
Благодійність
Пікетування
Корупція
Релігія
Мас-медіа
Екологія
Туризм
Збройні сили
Правоохоронні органи
Кримінал
Пожежа
Надзвичайна ситуація
Євро-2012

Голосування
Ви патрiот?
Так
Нi
Не знаю