This version of the page http://white-blue.kiev.ua/reports/13print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-29. The original page over time could change.
Виїзд до жабожерів. Ліон (Франція) [01.11.2006] | Звіти | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Виїзд до жабожерів. Ліон (Франція) [01.11.2006]
Так, Європу ми не балуємо своєю присутністю. І всім відомі ці прични, нема чого їх повторювати.

Але час минає, і потроху крок за кроком ми просуваємось.

Відвідало цю гру декілька чоловік. Як то кажуть - розвідка боєм. Але самого бою не було, не сталося... -)

Так, Європу ми не балуємо своєю присутністю. І всім відомі ці прични, нема чого їх повторювати. Але час минає, і потроху крок за кроком ми просуваємось. Відвідало цю гру декілька чоловік. Як то кажуть - розвідка боєм. Але самого бою не було, не сталося... -)

Gerland Stadium. Стадіон побудований у «футбольному плані». Налічує 41842 місця, 2-х ярусний. За воротами сидіння без спинок, коли стоїш то зручно, спинка не заважає. Всі трибуни накриті, що придає акустику, а для кузьмичів комфортно, за шию не капає у випадку дощу :-).

Поліція на секторах відсутня. Охорону здійснюють стюарди, це стандарт в усій Європі (проте ми попереду у Європи, по 5000 міліціянтів присутні). Дівчатка при вході запитують який ряд та місце, мало не супроводжують до твого місця -) (Коли у нас можуть взагалі не пустити на сектор з квитком, ще отримати дубинкою по голові). Також при вході на сектор роздаються модулі (паперові листи, на кожному секторі окремий колір). Треба відзначити, що підтримка у Олімпіка непогана. Народ почав збиратись на стадіоні десь за 45 хвилин до початку матчу. І вже на розминці вони вітають свою команду. На гімн Ліги Чемпіонів, всі підіймають роздані модулі , картина виходить ефектна. На перших рядах фан-секторів час від часу «відпрацьовувались» великі прапори, вище на рядах маленькі. Банери, чесно кажучи, у них не яркі.

        

Внизу секторів встановлені колонки, які направлені на ці ж сектори і заводила у мікрофон заряджав (коротше кажучи, сектори співали під фанеру). У кожного сектору був свій заводила але всі вони рівнялись на центрового. Пауз майже не було, постійно йшли заряди та пісні. Особливо сподобалась тема коли крім їхніх ультрас звичайні сектори також приєднувались до шизи (дивіться відео). Як заявив один француз, який приїхав з Марселю за Динамо, фани Ліона за рейтингом шизи на стадіоні серед ультрас Франції входять до першої п’ятірки.

P.S. Дудки та насіння на стадіоні не помічені.

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/reports/13.htm

Назад


Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007