This version of the page http://www.poglyad.com/other/3946/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-29. The original page over time could change.
Погляд : Реферат, курсова, дипломна : Рекреаційно-туристичні ресурси Донецької області
  

 
 
    Зареєструватися
Забули або не отримали пароль?
Огляд ринків(28)
Автомобілі(5)
Аналіз господарської діяльності(35)
Банківська справа(37)
БЖД(1)
Бухгалтерський облік(141)
Гроші та кредит(13)
Дизайн(2)
Документознавство, діловодство(5)
Екологія(11)
Економіка(65)
Економіка підприємства(214)
Етика, стилістика(3)
ЗЕД(12)
Ідентифікація(1)
Іноваційний менеджмент(8)
Іноземні мови(4)
Інше(10)
Історія(10)
Комп'ютери(27)
Контроль, аудит, ревізія(28)
Культура(21)
Література(3)
Логіка(4)
Макроекономіка(48)
Маркетинг(47)
Математика(4)
Меблі(1)
Медицина(2)
Менеджмент організації(81)
Міжнародна економіка(33)
Мікроекономіка(28)
Мода(2)
Планування, бюджетування(15)
Податки, податкова система(31)
Політика, політологія(7)
Право(127)

Психологія, педагогіка(42)
Регулювання економіки(15)
Реклама(112)
Релігія(9)
РПС(43)
Соціальна робота(34)
Соціологія(12)
Статистика(11)
Страхування(10)
Техніка, технології(11)
Товарознавство(9)
Туризм(6)
Філософія(30)
Фінанси(92)
Маркетингові дослідження
Обзоры компьютерной техники
Підручники он-лайн з гуманітарних предметів
Понад 100 підручників Он-лайн


Рекреаційно-туристичні ресурси Донецької області
Тема:Рекреаційно-туристичні ресурси Донецької області
Предмет:Туризм
Вид:Реферат
Виконавець:Толочна Олена Анатоліївна
Захист:2006
Сторінок:47
  
Зміст:

Вступ Розділ 1. Рекреаційно-туристичні ресурси: поняття і види 1.1. Рекреаційні ресурси як основа туристичного потенціалу 1.2. Огляд основних рекреаційно-туристичних ресурсів України 1.2.1. Ландшафт 1.2.2. Водні 1.2.3. Рослинний покрив 1.2.4. Території регламентованого доступу 1.2.5. Гідромінеральні ресурси 1.2.6. Унікальні ресурси 1.2.7. Біокліматичні ресурси Висновки до розділу 1 Розділ 2. Рекреаційно-туристичні ресурси Донеччини 2.1. Регіональна політика у сфері туризму 2.2. Розвиток туризму у Донецькій області 2.3. Рекреаційно-туристичні ресурси Донбасу Висновки до розділу 2 Висновки Список використаної літератури Додатки

  
Висновок:

Туристично-рекреаційна індустрія не є наукоємною, не є екологічно небезпечною (при її розумному розвитку) і дозволяє достатньо швидко отримати дохід на вкладений капітал. Тепер завданням держави є напрям і визначення основних принципів розвитку індустрії. Є можливість привернути в цю галузь не тільки зарубіжний, але і внутрішній інвестиційний капітал, що може активно сприяти виходу української економіки з кризи. Держава повинна підтримувати регіональну рекреаційно-туристичну сферу. Донецька область дуже багата на рекреаційні ресурси. Але поки що вони не використовуються на повну потужність. Є багато проблем, але всі вони можуть бути вирішені як на регіональному, так і на загальнодержавному рівні, якщо за справу візьмуться талановиті, ініціативні і креативні професіонали. Країна, підвищуючи рівень життя своїх громадян, мимоволі змушує їх подорожувати. Недаремно одні з самих мандрівних націй - це німці і японці. Проте, розвиваючи цю галузь, можна добитися підвищення рівня добробуту населення країни. Крім того, туризм сприяє поліпшенню екологічної обстановки з країні. Адже ніхто не захоче їхати в країну, де немає нормальних умов для життя, де природа не цінується як найвище надбання держави. Також туризм через міжкультурне взаєморозуміння впливає на людей, роблячи їх терпимішими друг у другу. Це допомагає уникнути конфліктів і воєн. Не випадково, що країни, що проголосили політичний нейтралітет, - Швейцарія, Швеція, Австрія, Мексика, завжди були і залишаються привабливими для туристів. В умовах мирних, стабільних двосторонніх і багатобічних відносин між державами міжнародний туристичний обмін значно зростає. За даними статистики, в останні два десятиліття об'єм міжнародного туризму в Європі збільшується щорічно. Це результат нової політичної обстановки, що склалася на Європейському континенті в другій половині минулого сторіччя. І Україна як країна, охоча увійти до Європейської Співдружності, повинна слідувати тенденціям, рухомим в цьому суспільстві. Це може послужити непоганим рушійним чинником для прискорення процесу об'єднання Європи і розвитку України як її складової невід'ємної частини. Отже, було розглянуто деякі передумови до удосконалення функціонування галузі економіки, яка по оцінках міжнародних експертів, є одній з найбільш швидкоростучих в світі. І в Україні вона може стати одній з найрентабельніших за умови державної політики, направленої на її активне вдосконалення.

 

Завантажити файл

(Розмір: 71.7K / Завантажень: 1)





Про можливості сайту

Експрес-аналіз

Замовити роботу

Методи оплати

Питання - відповіді

© Погляд, 2006-2007 рр.
Реферати, лекційні матеріали та статті, опубліковані на даному сайті, додаються до обмінної системи їх авторами.
Використання даних матеріалів дозволяється ВИКЛЮЧНО посилаючись на наш сайт