This version of the page http://dialogs.org.ua/ua/static.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-25. The original page over time could change.
ДИАЛОГ.ua / Про проект

цитата:
Я могу понять, что после жестокостей XX века и в контексте потребительского безумия современного общества трудно, даже нечестно петь гимны человеку. Язык не поворачивается повторить вслед за романтиками прошлого «человек – это звучит гордо». Но мириться с этим? Нет уж, увольте.
Абдусалам Гусейнов, директор Института философии РАН, академик РАН.
rus ukr English version
Средний класс в Украине: мифы и реальность
Україна шукає свою ідентичність
Українській Конституції 10 років
Про проект

«Диалог.UA» - незалежний інформаційний ресурс (свідоцтво про реєстрацію КВ №7494 від 1.07.2003 р .), який орієнтований на суспільний діалог з проблем стратегії розвитку України. Наш сайт зацікавлений у стимулюванні дискусій, які б допомогли віднайти шляхи до встановлення соціально-політичного консенсусу щодо образу майбутнього країни, її місця та місії у світі.

Інформаційно-аналітичне наповнення сайту пропонується здійснювати не лише силами редакції і постійними авторами, але й шляхом залучення до діалогу людей, які користуються загальним визнанням та мають авторитет , визнаних фахівців, які беруть участь у створенні та розбудові різноманітних сфер життєдіяльності країни, вчених та експертів аналітичних центрів, політиків та представників державних інститутів.

Наше завдання полягає у всебічному висвітленні фактів і представленні спектра думок з актуальних питань гуманітарного, політичного та економічного розвитку нашої країни, а також позиціонування України на міжнародній арені.

Окрім цього, метою нашого проекту є сприяння політичному, економічному та гуманітарному представленні України у світовому інформаційному просторі, шляхом донесення до іноземного загалу достовірної інформації про події та процеси, що відбуваються в Україні.

«Диалог.UA» проводить дослідження, експертні опитування, складає тематичні дайджести публікацій, супроводжує конференції та круглі столи, створює і зберігає електронні архіви тощо.

«Диалог.UA» провадить роботу з просунення на ринок інформаційно-аналітичних продукатів, створених власними силами і силами провідних експертів України та інших країн.

Ми запрошуємо до діалогу усіх бажаючих, оскільки твердо переконані, що лише спільними зусиллями ми спроможні випрацювати та актуалізувати новий порядок денний для України, реструктуризувати Проект „Україна”, зробити його спрямованим на розвиток та прорив у майбутнє.


Проект реалізується в рамках благодійної програми „Культура й освіта” ВБФ "Поступ"
Ідея та інтелектуальна підтримка проекту здійснюється Центром соціальних досліджень „Софія”
Висловлені в статтях й інтерв’ю думки є авторськими