This version of the page http://help.nashlviv.com/diary/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі!

Чемоданний настрій

щоденник
21.08.07

У наших все добре. Ходять на опромінення. Настрій вже страшенно “чемоданний” - дуже хочуть додому, до Львова..
Юлясю трохи підстригли, Янка каже, що вона тепер як маленька кульбабка - дуже смішна :))

1 коментар »

Плани

щоденник
17.08.07

Плани такі: Юля проходить ще 8 сеансів опромінення, Ігор залишається з ними. Далі на 2 місяці вони повертаються додому набиратися сил.
Через 2 місяці у Туреччині потрібно буде пройти контрольну МРТ. Саме вона точно дасть уявлення про ситуацію - стане відомо, росте пухлина чи її вдалося локалізувати. Лікарі дуже задоволені теперішнім результатом, але попередили, що можливе таке, що пухлина знову візьметься за своє. Проте всі налаштовані на позитивний результат.

Немає коментарів »

Сюжет про Юліне лікування в Туреччині

щоденник
16.08.07

Автор - Христина Стець

2 коментарів »

Урааа! “Погані кульки” зменшилися!

щоденник
15.08.07

Вже є попередні фактичні дані вчорашньої МРТ. Як ми всі й очікували - пухлина зменшилася!!!

Смс від Янки: “Зменшились! Було 5-5-3 см, а зараз 2-2-3 см. Остаточні дані завтра.”

Тобто завтра лікарі будуть готові більш детально розказати про результати томографії і про подальші плани.

А сьогодні ми всі безмежно щасливі! Це прекрасна звістка!

4 коментарів »

Юляся читає

щоденник
14.08.07

Я вже писала, що Юлька навчилася читати. Цей Букварик ми вже перечитали разів шість.

Немає коментарів »

Юля в лікарні

щоденник
14.08.07

Це відео відзнято для наступного сюжету про Юлю. Тут можна побачити, як відбувається сеанс опромінення в медичному центрі “Анадолу”. Юляся - молодчинка, вона вже майже нічого не боїться і все переносить дуже мужньо.

Немає коментарів »

Юлі - 5!

щоденник
13.08.07

Довго не поновлювала сайтик - була в Стамбулі, сьогодні повернулася. Відсвяткували Юлясін день народження - нам вже 5! Цілу ніч напередодні вона прокидалася і питала “Ну коли вже ранок?!”, а потім півдня розбирала подарунки. Приходили гості - дівчата-стамбульчанки зі своїми дітками, так що свічки під оплески ми задували двічі!
Я дуже задоволена з того, що побачила. Юля зараз - це абсолютно інша дитина, ніж їхала з Києва. У неї горять очі! Вона світиться позитивною енергією і багато посміхається, вона вже добре ходить, повноцінно працює правою ручкою - їсть, малює, вдягає ляльок. Батьки бачать такі зміни і теж заряджаються позитивом. Юляся наїла щічки, як у хом”ячка, але дозу гормонів вже зменшили в половину - будемо сподіватися, що все нормалізується. А ще в мишки нове захоплення - вона навчилася читати і тепер годинами сама собі читає книжки, дуже зворушливо, тихенько і по складах
Ми привезли багато фотографій і відео - по-трохи буду викладати на сайті. Були в лікарні, відзняли лікувальний процес. Власне сам центр “Анадолу” заслуговує кількох слів. Сучасні, світлі і просторі корпуси, ніякого запаху лікарні, професійний підхід. Якщо зважити на те, що в процесі лікування дуже важливим є позитивний настрій маленького пацієнта і батьків - то медикам можна поставити тверду “п”ять”. Лікування тут перетворюють на гру - дитину зустрічають з іграшками і кульками, з нею спілкуються і жартують, після сеансу - малювання і забавки в ігровій кімнаті, з обов”язковим “приходь до нас завтра - ми будемо чекати! прийдеш?”.
Дуже правильно сказала Оксана, керівник “МедВояжу” (фірми, яка відправляла Юлю в Туреччину і яка зараз допомагає вирішувати усі побутові моменти перебування там): “Усі ми боремось за диво! Навіть якби був тільки один шанс з тисячі - він був би Юлін. Дуже багато позитивних думок величезної кількості людей скеровані на це.”
У середу в Юлі закінчується перший 20-денний курс опромінення. Завтра-післязавтра робитимуть контрольну МРТ. За її результатами призначать подальше лікування (відповідно, буде новий рахунок від лікарні). За кілька днів знатимемо точно, які плани в лікарів надалі, що Юлясю чекає, чи залишаються наші в Стамбулі ще на курс, чи приїдуть на невелику перерву додому.. Будемо чекати тільки позитивних новин. Все буде добре, по-іншому не може бути.

2 коментарів »

У наших все добре

щоденник
08.08.07

Завтра, в четвер, підуть на прийом до невропатолога - можливо Юлі зменшать дозу гормонів. Наша мишка за місяць вже набрала 2 кг.

У Юлясі чудовий настрій. Вона буквально рахує дні до свого дня народження (в неділю, 12 серпня їй виповниться 5 рочків). Чекає, що буде весело і багато подарунків!

5 коментарів »

Хода майже виправилася

щоденник
07.08.07

Юляся вже починає по трохи сама гуляти, хода майже виправилася, лише трошки шкутильгає. Але ми наїли такі щоки, що вони починають не вміщатися в маску, яка фіксує голову під час сеансу опромінення.

Вдома складає пазли і дивиться мультики (дівчата-турчанки постаралися - і пазли подарували, і мультики принесли). Якби не люди, що живуть в Стамбулі, Янці з Ігорем було б дуже важко.. Вони просто молодці - допомагають продуктами, необхідними речами, іграшками, одягом, фінансово і морально.. Янка просить подякувати всім-всім через сайт.

пс: аби не гаяти часу, ми дізнавалися про клініки протонної терапії в Німеччині (опромінення протонами в Юліному випадку було б більш ефективним, це визнають всі). Перший курс (бл. 15 сеансів) коштує в середньому 40 000 євро. Тому, поки маємо час, збір коштів далі залишається актуальним.

3 коментарів »

Справи йдуть на краще

щоденник
03.08.07

Юляся - молодчинка! Вона без нагадувань працює правою ручкою. Сьогодні вже сама тримала ложечку в правій руці. Дівчинка не втрачає інтересу до забавок - вирізає з мамою одяг лялькам і читає книжечки.

На вихідних знову будуть гості - люди, які живуть в Стамбулі і допомагають родині Юлі. Ви навіть не уявляєте, як багато ви для неї робите!

пс: велике прохання до всіх наших друзів - загальні коментарі і теплі слова залишайте на сторінці “Побажання”. У батьків надто обмежений доступ до Інтернету - так вони швидше побачать ваші відгуки і слова підтримки.

4 коментарів »