This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/31 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Хода майже виправилася

Хода майже виправилася

Юляся вже починає по трохи сама гуляти, хода майже виправилася, лише трошки шкутильгає. Але ми наїли такі щоки, що вони починають не вміщатися в маску, яка фіксує голову під час сеансу опромінення.

Вдома складає пазли і дивиться мультики (дівчата-турчанки постаралися - і пазли подарували, і мультики принесли). Якби не люди, що живуть в Стамбулі, Янці з Ігорем було б дуже важко.. Вони просто молодці - допомагають продуктами, необхідними речами, іграшками, одягом, фінансово і морально.. Янка просить подякувати всім-всім через сайт.

пс: аби не гаяти часу, ми дізнавалися про клініки протонної терапії в Німеччині (опромінення протонами в Юліному випадку було б більш ефективним, це визнають всі). Перший курс (бл. 15 сеансів) коштує в середньому 40 000 євро. Тому, поки маємо час, збір коштів далі залишається актуальним.

3 коментарів to “Хода майже виправилася”

  1. Наталья написав:

    Здравствуйте, Яна и Игорь, очень сочувствую вашему горю и надеюсь, что все будет в порядке с вашей доченькой. У меня самой пятилетняя дочка.Отправляю в этом месяце 100 гр., в следующем постараюсь также отправить деньги.Хоть это и не большая сумма,но это будет очередной маленький шажок к выздоровлению Юленьки.Хотя,если бы хоть треть украинцев сделали тоже самое, вам бы точно хватило на лечение дочери. Верьте и все будет в порядке, Юленька обязательно выздоровит!Пусть господь будет с вами!

  2. Simka написав:

    Pryvit Julia! Maju nadiju szczo skoro wyzdorowijesz, trymaju kulaky za tebe i molius. Starajus dopomohty jak tilky mozu. Wsioho najkraszczoho!

  3. R написав:

    http://www.v-block-medserv.de/
    ось іще одна адреса, де можливо лікування в Німеччині.Головне вірити і все буде добре. Ми віримо, що з ВАшою донечкою все буде гаразд, і будемо допомогати, чим зможемо.

Залиште ваш коментар