This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Справи йдуть на краще

Справи йдуть на краще

Юляся - молодчинка! Вона без нагадувань працює правою ручкою. Сьогодні вже сама тримала ложечку в правій руці. Дівчинка не втрачає інтересу до забавок - вирізає з мамою одяг лялькам і читає книжечки.

На вихідних знову будуть гості - люди, які живуть в Стамбулі і допомагають родині Юлі. Ви навіть не уявляєте, як багато ви для неї робите!

пс: велике прохання до всіх наших друзів - загальні коментарі і теплі слова залишайте на сторінці “Побажання”. У батьків надто обмежений доступ до Інтернету - так вони швидше побачать ваші відгуки і слова підтримки.

4 коментарів to “Справи йдуть на краще”

  1. Андрій Грисюк написав:

    Чи потрібні ще кошти?
    Чи маєте рахунок закордоном, чи Райфайзен Україна - єдине місце куди можна переказати євро?

    Бажаю швидкого одужання Юлі.

    Андрій

  2. Юрій написав:

    На жаль матеріально допомогти не можу.
    Але! Перевірено багатьма, що будь - яка онкологія лікується дуже просто і дуже дешево! Нещодавно “перевірив” на собі. Можу допомогти надійною методикою та рекомендувати авторитетних, з більшим досвідом, консультантів. І, знову таки, на жаль, “лікування” офіційної медицини - це тільки відтермінування поганого фіналу на не дуже великий термін і, гарантовано, загальне погіршення. Офіційним лікуванням справи не можуть йти на краще, це тільки заробляння грошей лікарями. Вирішуйте!

  3. Юрій написав:

    Додатково. Опромінювання та хіміотерапія дуже ослаблять імунітет, що для Юлі ні в якому разі не можна допускати.

  4. Наталя написав:

    Юрію, що ж ви таке пишете?!!! Дві мої родички ось уже багато років як подолали рак за допомогою традиційної медицини, в одної була початкова стадія раку, в другої - запущена, нічим особливо, дякувати Богу, не хворіють, і помирати не збираються! Сусідові 12 років тому зробили операцію, рак не повернувся.
    А Юлі - чимшвидше видужати, нехай росте здоровенька на радість батькам!

Залиште ваш коментар