This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/26 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Погані кульки

Погані кульки

Поки що нічого не можна достеменно стверджувати, але лікарі кажуть, що, зважаючи на ті позитивні зміни, які з дівчинкою відбуваються, можна припускати, що пухлини реагують на опромінення і зменшуються. Юля краще ходить, краще працює ручкою і говорить.
Також кажуть, щоб не хвилювалися через надмірний апетит - як тільки дозу гормональних таблеток зменшать, все минеться без жодних наслідків.
Кілька днів тому Юлька поставила пальчик на лоб, провела ним до носика і каже: “Все! Половини поганих кульок в голові вже немає!” Молодець дівчинка, вона все правильно робить..

7 коментарів to “Погані кульки”

  1. оленка написав:

    Гарна новина.З усього видно,наша дівчинка-боєць.А це вже половина успіху.Молюся за вас.Все буде добре!

  2. Олена Вигонська написав:

    Ура-а-а! Це просто чудово, що Юлясикові легше! Хай їсть усе, що хоче і скільки хоче. Он видужає, почне багато рухатись - схудне. Аби лиш була здоровенька. Ох вже ці “погані кульки”! Та все буде добре. Янка, Ігор - тримайтеся. Чекаємо від вас тільки гарних новин - якнайбільше!
    Вигонська

  3. Олександр написав:

    Дівчинка і її організм настроєні на перемогу, - це основне. Давайте їй фрукти, вітаміни та все, що підтримує в ній здоровий дух та зцілюючий настрій. Зцілення таки відбувається, і це тішить. Зичу малечі всіх гараздів!

  4. Марічка К. написав:

    Слава Богу! Я тут розіслала на Америку лінк, може якраз шось знайдем. Головне ви всі тримайтеся! Все буде добре! Будем молитися.

  5. Славко написав:

    Тримайтеся. До перемоги ще далеко, але ірю, що все буде добре

  6. Олена написав:

    Каждый день смотрю новости про Юлю на сайте. Надеюсь на лучшее. Разослала реквизиты счетов в Португалию, Англию и Америку.Надеюсь, что помогут средствами.
    Может стоит обратиться к нашему правительству, к депутатам, к тем, кто так много говорит о желании помочь людям? Вполне возможно они смогут дать часть денег.
    Мне кажется, что необходимо показать ролик по ТВ. Может откликнутся организации?
    Держитесь!!!

  7. Надія написав:

    Юлічка тримайся все буде добре.В 3,5 роки захварів наш синок, у него був діагноз: пухлина третього шлуночку головного мозгу.
    Йому вже минуло 11 років. Вже пройшло 8 років я він пройшов крізь все. І кажеться все позаду але я дуже переживаю і молюся за него. Його лікували у Львові в дітячій лікарні по вул. П. Орлика. Я дякую лікарям Біганичу К.К. та Федорку І.І.Синочкові вставили шунт у голову, і проходив курс лікування проминевої терапії. Ми надіїмся і молимся щоб ти поскорішу видужала. Ти дуже сильна. Тримайся? Пака.

Залиште ваш коментар