This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Зараз потрібна віра

Зараз потрібна віра

Вчорашня над-точна томографія показала, що пухлина не одна. Їх є кілька, розміром з фундук, у життєво важливих центрах. Опромінення знову відкладається до завтра.
Тепер потрібна віра.
І щоб Юля сама себе витягувала, щоб організм не здавався.

2 коментарів to “Зараз потрібна віра”

  1. Вадим написав:

    Дуже співчуваю вам і розумію біль близьких людей, яких торкнулось це лихо, бо й сам маю трьох доньок і знаю, наскільки боляче дивитись як страждає дитина навіть через звичайну застуду, а тут така страшна хвороба!Розумію, що будь які,навіть дуже правильні слова за даних обставин несуть небагато втіхи,та все ж маю сказати,що можливо Бог допустив ці обставини саме для того щоб ваша родина звернулася до Нього,піднявши очі до Небес? Він бажає спасти ваші душі і чекає, щоб ви у Нього шукали втіхи та допомоги і вірили не в абстрактне “чудо”,а в Його милість і любов. Адже це Він подарував вам Юлю і усі радісні миті, пов’язані з нею.І Він не посилає хворобу,вона, як і смерть є наслідком людського гріха, через який диявол отримує право діяти в житті людини, сіючи спустошення. Крім того, діти можуть страждати через гріхи їхніх батьків. Але Добра новина від Бога - Євангеліє полягає в тому, що Син Божий - Ісус Христос заплатив своєю смертю за гріхи людські і зробив можливим примирення грішника зі своїм Творцем. Щоб отримати цей мир,прощення і нідію на вічне життя з Богом, варто лише від щирого серця звернутися до Отця Небесного в молитві покаяння і прияняти Ісуса Христа,як свого Спасителя і Господа. Коли ви вирішите проблему гріха, ви станете божими дітьми і отримаєте право приходити до Бога з вашими проблемами, благаючи про допомогу і зцілення. Моліться за зцілення Юлі, з вірою, що Бог - Всемогутній і йому під силу те, що не під силу лікарям, не забуваючи при цьому додавати “да буде воля Твоя”. Зверніться до справжніх, віруючих християн, щоб вони підтримували вас у молитві. Але якщо навіть не буде волі Божої на зцілення, Він здатний дати втіху вашим серцям усвідомленням, що Юля перебуває в Його присутності, краще від якої немає нічого в світі і що з часом ви зустрінитеся з нею в новому тілі, щоб ніколи більше не розлучатися (1-ше Послання до Солунян, 4-й розділ, 13-18 вірші).Читайте Євангеліє і нехай благословить вас Господь.

  2. Парубок у вишиванці написав:

    Я працюю у виконкомі Народного союзу “Наша Україна”, з найближчої зарплатні перекажу вам скільки зможу, і буду намагатися повідомляти про ваш сайт всіма можливими способами, можливо догукаюся до партійних керівників, сподіваюся, вони вам допоможуть.

    Я вірю, що ви витримаєте це випробування долі!
    Я з вами!

Залиште ваш коментар