This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Сьогодні буде перший сеанс опромінення

Сьогодні буде перший сеанс опромінення

Сьогодні о 17-й Юля пройде перший сеанс опромінення. Вчора була ще одна томографія і виготовлення маски, яка фіксуватиме голову і скеровуватиме промінь.
Розмовляла з мишкою по телефону. Майже нічого не розумію. Коли її бачу - то по губах все добре читається.
В понеділок Ігор повернеться в Україну і Янка залишиться там з Юлею сама. Не уявлаю, як вона те все витримає.

Суб”єктивне: Юлю опромінюватимуть Х-променями. Я далеко не медик, але з того, що перечитала, зрозуміла, що протонна променева терапію в цьому випадку була б значно ефективнішою - дозволяє взагалі не пошкоджувати живі навколишні тканини. Турки протонного апарату не мають. Навіть не знаю.. мабуть пошукаємо клініку, яка має протони і відправимо ще раз діагноз і томографію. Попередньо читала, що є в Москві, в Німеччині і, здається, в Чехії.

5 коментарів to “Сьогодні буде перший сеанс опромінення”

  1. Oleksa написав:

    Шановні батьки Юлії, чи можна надіслати вам приватно листа?
    З повагою, Олекса

  2. admin написав:

    Олексо, зараз батьки Юлі не мають доступу до комп”ютера.
    Я можу вам дати мейл мами, проте не відомо, коли вона матиме можливість прочитати ваш лист. Не раніше, як за місяць.
    Ви можете писати на мою адресу ofilka24[@]gmail.com
    Я щодня телефоную батькам

  3. Андрій написав:

    Господь кожному подарував життя на цьому світі у тому чи іншому вигляді. Він його і забирає. Але молитва щира, себто щира розмова з Богом, допомагає нам подолувати всі перешкоди у нашому житті. Лише наша віра здатна зробити неможливе.
    Добре було б відвезти Юлю в одне із чудотворних місць і попросити Марію, Матір Божу, про здоров”я дитини. Заглинна, Унів,Крехів (Львівська обл)- тут я побував, Зарваниця (Тернопільська обл), Гошів (Ів-Франківська область, Підгірці (чудотворний образ Ісуса Христа)і багато інших місць в Україні і за кордоном. Добре було б колективом організувати прощу до одного з місць із греко-католицьким священником, висповідатись всім і щиро всім помолитись…

  4. Андрій написав:

    Хай керівництво пожертвує гроші із реклами. Рекламні менеджери хай організують акцію на рекламі і хай залучать якомого більше рекламодавців заради Юлі. Якщо це навіть не дуже потрібне рекламодавцю, переконайте його, що він жертвує в ім”я порятунку дитини… Розробіть спеціальні листівки з інформацією про Юлю і тарифи на рекламу, які і розішліть до потенційних рекламодавців…

  5. Олександр написав:

    Добре для Юлі брати участь у Службі Божій, і особливо корисно - приймати Св. Причастя. Це - найкращі ліки для хворого. Часто люди, приймаючи Св. Причастя зцілюються від багатьох болячок. Якщо в Стамбулі є можливість повести Юлю до церкви, порадьте батькам зробити це.

Залиште ваш коментар