This version of the page http://help.nashlviv.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-24. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Про цей сайт

Про цей сайт

Немає нічого страшнішого, ніж дивитися, як тане дитина. Ми це вже пережили. Наша Юля, наша найрідніша і найдорожча дитина, дуже важко хвора. Лікарі діагностували пухлину стовбура головного мозку. Все відбулося, як грім серед ясного неба – в неділю вона бігала, сміялася, каталася на велосипеді, а вже в четвер майже не розмовляла, не їла, їй важко було пересуватися. Таке враження, ніби після оголошення батькам страшного діагнозу, дівчинка якось це зрозуміла, і організм просто здався.

Основна проблема полягає в тому, що пухлина знаходиться в дуже важкодоступному місці. В Україні, спочатку у Львові, а потім в Київському діагностичному центрі, Юлю просто списали. Ніхто не дав батькам жодного шансу. Ви уявляєте, як це – батькам чути «Та їдьте хоч до Японії – вам ніхто не допоможе»?!? Ви уявляєте, як це – дивитися на свою дитину, розуміти, що ти її втрачаєш і сидіти, склавши руки?!?

Далі були дзвінки і листи в клініки і медичні центри закордоном. Були відмови. «На жаль, ми нічим не можемо вам допомогти».. Але був і позитивний результат – Юлю погодилися прийняти і зробити все можливе для її порятунку в Туреччині, в медичному центрі «Anadolu». Нарешті з’явилася Надія! Батьки одразу вилетіли до Стамбулу.

Всі ми, рідні, близькі і друзі, безмежно віримо в диво! Ми віримо, що наше Юленька, наша мишка, наша радість і гордість, буде здорова! Тепер ми збираємо гроші на оплату лікування Юлі Лопушанської. Грошей потрібно зібрати дуже багато.

Ми вже переконалися, що світ не без добрих людей.

Віримо, що ви допоможете нашій дівчинці!