This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/auek/Pravila.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-22. The original page over time could change.
Абітурієнту
Історія
Видатні випускники
Професійна підготовка
Наука
Лабораторії
Навчальні аудиторії
Магістратура
Аспірантура
Працевлаштування випускників
Випускники кафедри
Викладачі кафедри
Публікації кафедри
Кращі студенти
Технічна допомога
Головна сторінка

 

 

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ТА ЗАРАХУВАННЯ

НА НАВЧАННЯ ЗА ОСВІТНЬО - ПРОФЕСІЙНИМИ ПРОГРАМАМИ

ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ ТА МАГІСТРІВ

НА 2006/07 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

1. Для проведення вступних випробувань на навчання за освітньо - професійними програмами підготовки спеціалістів та магістрів наказом ректора на факультетах ( інститутах ) створюються атестаційні комісії та підкомісії за відповідними спеціальностями . Головою комісії є декан ( директор інституту ), головами підкомісій ( за спеціальностями ) призначаються завідувачі відповідних випускових кафедр , а членами - провідні професори ( доценти ) кафедри та куратори навчальних груп .

2. Прийом документів ( подання заяв ), проведення вступних випробувань та зарахування на навчання за освітньо - професійними програмами спеціалістів та магістрів проводиться до 5 серпня .

Прийом документів та проведення вступних випробувань на місця , що фінансуються за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб , можуть бути подовжені за рішенням приймальної комісії . Зарахування здійснюється не пізніше ЗО серпня .

3. У терміни , визначені для подання документів , особа подає заяву на ім ' я ректора НТУУ "КПІ" , у якій

вказує спеціальність , форму навчання та джерела фінансування .

Особи , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в НТУУ «КПІ» в попередні роки або в іншому вищому навчальному закладі до заяви додають :

• Диплом бакалавра ( спеціаліста ) з додатком - оригінал га його копію ;

•  медичну довідку за формою 086- У , що дозволяє за станом
здоров ' я навчатися за обраною спеціальністю ;

•  6 фотокарток , розміром 3 х 4 см ;

• 2 поштові конверти з маркою ( із зазначеною адресою );

4. Порядок прийому та зарахування на навчання за освітньо - професійними програмами спеціалістів та магістрів :

а ) особи , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки з поточному навчальному році в НТУУ «КПІ» , незалежно від джерел фінансування та форм здобуття освіти , мають право брати участь у загальному конкурсі на підставі оцінок із додатку до диплома
бакалавра з урахуванням творчих фахових досягнень та рекомендації ДЕК . У разі отримання рекомендації атестаційної комісії на навчання за освітньо - професійною програмою спеціаліста або
магістра , такі особи зараховуються на навчання за цією програмою ;

б ) особи , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в НТУУ «КПІ» в попередні роки або в іншому вищому навчальному закладі , беруть участь у загальному конкурсі за результатами вступних випробувань . У разі отримання рекомендації атестаційної комісії на
навчання за освітньо - професійною програмою спеціаліста або магістра такі особи зараховуються для подальшого навчання за цією програмою .

5. Атестаційні комі c ії проводять співбесіди з особами , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в поточному навчальному році в НТУУ «КПІ» та проводять вступні випробування з особами , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в НТУУ «КҐІІ» в попередні роки або в іншому вищому навчальному закладі . Програми вступних випробувань обговорюються та ухвалюються на відповідних випускових кафедрах та затверджуються головою атестаційної комісії факультету ( інституту ).

6. Час на проведення співбесід з особами , які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в поточному навчальному році в НТУУ «КПІ» голови та члени атестаційних комісій та підкомісій планують в індивідуальних планах роботи викладача у розділі 3. «Організаційна робота» ( за фактом ).

7. Час на проведення фахових вступних випробувань з особами , які здобули осзітньо - кваліфікаційний рівень бакалавра за відповідним напрямом підготовки в НТУУ «КПІ» в попередні роки або в іншому вищому навчальному закладі голови та члени атестаційних підкомісій планують в індивідуальних планах роботи
викладача у розділі 1 „Навчальна робота” в обсязі 0,25 години кожному члену на одного вступника ( кількість членів підкомісії не більше трьох осіб)