This version of the page http://www.library.vinnitsa.com/news/2004.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-22. The original page over time could change.
Архів новин - Вінницька ОУНБ ім.К.А.Тімірязєва
  
     Головна
 Про бібліотеку
 Адміністрація
 Нормативні документи
     Структурні підрозділи
     Календар заходів
 Читачеві
     On-line каталог
 On-line довідка
     Наші видання
     Подаровані книги
     Додаткові матеріали
     Віртуальні виставки
     Веб-проекти
     Гостьова книга
 Ресурси Інтернет
     Контактна форма

Наша адреса:
Україна, м. Вінниця,
21100, Соборна, 73
Тел. (0432) 32-20-34
Факс (0432) 35-23-94
E-Mail: inform@library.vinnitsa.com


Спонcори:







16 січня 2004

У бібліотеці відбулися заходи, присвячені 66-річчю з дня народження Василя Стуса. Цього року, вже в шістнадцяте, стіни бібліотеки зібрали вчених, аналітиків, істориків не байдужих до долі видатного письменника. На Стусівських читаннях був також присутній син Василя Стуса - Дмитро Стус.

Програма :: Прес-реліз :: Фотозвіт події :: Покладання квітів


16 січня 2004


"Шпігель" ("Der Spiegel" - "Дзеркало") - суспільно-політичний інформаційний ілюстрований тижневик Німеччини. Заснований у 1947 році у Ганновері, з 1954 р. видається в Гамбурзі. Це один із найбільш впливових німецьких журналів, що орієнтується на ліберальні кола інтелігенції.
З 2004 року наша бібліотека, дякуючи Гете-Институту, надає можливість своїм читачам працювати з цим журналом у відділі літератури іноземними мовами.

  

  

 




Інформація у журналі подається за наступними рубриками: Німеччина (Deutschland) Gesellschaft (Суспільство) Економіка (Wirtschaft) Засоби інформації (Medien) (сучасні тенденції..., телебачення, преса, реклама) Ausland (За кордоном) Sport (останні новини у світі спорту) Wissenschaft -Technik (Наука - Техніка - Медицина тощо) Kultur (Культура) (Кіно, Театр, Музика). Додатком до журналу є критичні статті, листи читачів, вихідні дані книг, хроніка, погода тощо. Тираж даного видання складає 1,1 млн. екз. Конкуренти журналу знаходяться у 23 країнах. E-mail: www.spiegel.de

21 січня 2004


З січня 2004 року наша бібліотека отримує суспільно-політичний журнал "Deutschland", який виходить 14 мовами (серед яких німецька, англійська та російська) в 172 країнах світу. В цьому журналі Ви можете знайти інформацію політичного характеру, аналтичні статі про науку, культуру, глобалізацію, Європейський союз, медицину, розвиток мов та ін. Журнал висвітлює події не лише Німеччини, але й усього світу. Вся інформація подана у вигляді репортажів та звітів. З початку року в журнал включено нову рубрику - "Читацькі листи", де читачі можуть брати участь у розвитку журналу та обговоренні публікацій.
Більш детальну інформацію можна знайти за адресою: http://www.magazine-deutschland.de

23 січня 2004


Вийшла в світ книга Івана Максимовича Загороднього "Руїни Вервольфу свідчать" - розповідь про ставку Гітлера на Вінничині.

Зібрані в книзі матеріали підготовлені в результаті копіткої пошукової роботи автора над розсекреченими архівними матеріалами колишніх КДБ СРСР, Міністерства оборони СРСР, ряду установ Німеччини, державних українських, російських та німецьких архівів.

Докладніше про книгу можна дізнатись тут.

Список сайтів про "Вервольф".


Архів подій

За року

Подивіться цьогорічні новини за інші місяці:
Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень

Новини за інші роки: 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

 
Copyright © ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва 1998-2007
Дизайн:Березюк Сергій
Програмування:Мачушенко Дмитро