This version of the page http://www.k1.tv/announce/2030/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-20. The original page over time could change.
Валерій Гаркалін / Телеканал К1
Архiв передач
Валерій Гаркалін
17 липня 2007


Він починав свою діяльність як лялькар, і досі зберіг пристрасть до ляльок. У театрі та кіно він здобув шалену популярність, переважно,  як комедійний актор. Для його життєлюбності, енергійності та працьовитості не вистачає 24 годин. Але за його словами, якби йому довелося прожити друге життя, він би обрав собі життя не акторське. Чому? Про це заслужений артист РФ Валерй Гаркалін розповість сам.  


Програма
Своя роль
«Своя роль» — арт-проект, відверті інтерв`ю ведучої Ірини Гордійчук із зірковими акторами та режисерами. Багато з них створили знакові персонажі, у яких ціле покоління впізнає себе. Їхня творчість не забудеться з часом. Ведучу Ірину Гордейчук цікавлять лише ті особистості, яким доля і талант подарували можливість не просто зіграти свою роль, але стати уособленням культури своєї країни. Гра і життя — аналогії та протиріччя. Головна роль не тільки в творчості, а й і у власному житті, житті своїх прихильників. Обрані світу культури — Олег Янковський, Емір Кустуріца, Галина Волчек, Сергій Маковецький, Єжи Гофман, Станіслав Говорухін, Андрій та Єгор Кончаловські грають у цій програмі «свою роль».
обговорити у форумі
Авторські програми
Версія для друку