This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/165_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Проти шуму й вібрацій - Внутренний тюнинг

Внутренний тюнинг

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA | FAQ
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » девушки и авто
» форум » авто-блог
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot
Тюнинг  : :  Внутренний тюнинг

Проти шуму й вібрацій

 

Шуми в автомобілі можуть мати різне походження. Перші – це ті , що видаються панелями кузова, які вібрують, передаючи й підсилюючи звук роботи механізмів, кочення коліс. Шуми другого типу проникають у салон ззовні.

При боротьбі із шумами першого типу головне – перешкодити вібрації кузовных панелей. Тому віброізоляція полягає в обклеюванні відповідними матеріалами плоских ділянок кузова – дверних панелей, перегородок, капота, крил. Виброизоляционные матеріали працюють за принципом частотного фільтра. Вони не усувають шум, а перетворюють його з високочастотного в низькочастотний, який менш "помітний " для людського слуху . Щоб результат був позитивним, буває досить покрити матеріалом 40% загальної площі "виброопасных" кузовных панелей. Як правило, ці матеріали являють собою маты на бітумній основі – вони утяжеляют лист металу, перешкоджаючи його високочастотної вібрації. Іноді в масу бітуму додають полімер – він позбавляє бітумний шар хрусткого "призвуку" при роботі аудиосистемы в мороз. Нанесена поверх мату фольга ще більше утяжеляет оброблений метал, але укладання такого матеріалу вимагає високої кваліфікації, інакше під матом залишиться повітря, що провокує корозію

Завдання матеріалів для шумоізоляції – поглинути дорожні, аеродинамічні й залишкові шуми, "пропущені" віброізоляцією. Матеріали цієї групи являють собою спінені маты з ніздрюватою структурою, у порах якої загасають звукові хвилі. Шумоизолирующие матеріали, покриті зовнішнім шаром фольги, застосовують для укладання на панелі капотів. Пористі мати бувають багатошаровими, зі свинцевою або алюмінієвою вставкою, яка служить додатковим "буфером" для звукових коливань. Шумоизоляционные матеріали можуть убирати вологу або ж бути "байдужими" до води. Перші працюють краще, але доти , поки не намокнуть; крім того, вони "загрожують " кузову корозією, тому їхн краще не наносити на підлогу . Якщо не можна виключити влучення вологи під покриття підлоги , шумоизоляционные мати можна не приклеювати до металу, щоб їхн можна було витягти для просушки.



Читать статью по-русски: Против шума и вибраций
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Автоцентр   (прочтена раз: 4078)   обсуждение на форуме
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
АВТО-БЛОГ
ДЕВУШКИ И АВТО
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |
0.031 - 0.044