This version of the page http://otpusk.com.ua/news/52150.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Укрзалізниця готуется до Євро – 2012
 
Все туры Украины
   
 
   
   Главная страница / Новости / Укрзалізниця готуется до Євро – 2012

Укрзалізниця готуется до Євро – 2012

   
  
25.07.2007 11:05общая
Укрзалізниця готуется до Євро – 2012

Укрзалізниця в рамках підготовки до Євро – 2012 з наступного року планує придбати два дослідних зразка двохсистемного двоярусного електропоїзда компанії «SKODA TRANSPORTATION s.r.o.». Про це повідомив заступник Генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко. Очолювана ним делегація Укрзалізниці нещодавно побувала в Чехії, де ознайомилась з технологічними можливостями компанії та обговорила напрямки можливої співпраці щодо постачання рухомого складу та його ремонту.
     За словами Миколи Сергієнка, перш ніж купувати дослідні зразки двохсистемного двоярусного електропоїзда, українські залізничники повинні розробити технічні вимоги до такого рухомого складу. «В цьому поїзді буде враховано і необхідна для України ширина колії, і розташування сидінь у вагонах, прилади безпеки та інші технічні особливості», - зазначив заступник Генерального директора Укрзалізниці. При цьому Укрзалізниця опиратиметься на досвід Чеських залізниць, які вже давно використовують двоярусні електропоїзди для пасажирських перевезень.
      Після успішних випробувань на залізницях України двох дослідних зразків чеського електропоїзда з 2009 року, за словами Миколи Сергієнка, планується закупити ще 8 таких поїздів.
     Окрім того, українські залізничники домовилися з чеськими виробниками про подальшу поставку ремкомплектів для модернізації електровозів ЧС-2 та ЧС-4, які використовуються для швидкісного пасажирського руху; про прямі поставки запчастин для електровозів ЧС-7, ЧС-8 для Запорізького електровозоремонтного заводу. А також про модернізацію тепловозів ЧМЕ–3 новими силовими установками фірми Gaterpillar (ЧКД Прага). На Полтавському ТРЗ вже модернізовано один тепловоз і проведені стендові випробовування. У вересні цей тепловоз з’явиться на залізницях України. «Це принципово новий тепловоз з більшими можливостями для проведення маневрових робіт на сортувальних станціях», - зазначив заступник Генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко.


Версия для печати  Укрзалізниця






Читайте также

  25.07.2007  Пожар в заповеднике "Аскания Нова"
  25.07.2007  Луцкий замок - в пятерке лучших отечественных крепостей и в двадцатке претендентов на чудо Украины
  25.07.2007  Непогода в Украине: обесточено 153 населенных пункта
  24.07.2007  ОБСЕ дала оценку новому украинскому загранпаспорту
  24.07.2007  Открылся военно-патриотический лагерь «Легионер»
  24.07.2007  Киевские турфирмы делают ставку на безвизовые страны
  24.07.2007  В мастерских и галереях на Андреевском спуске по ночам дежурят художники
  23.07.2007  Железнодорожное полотно на месте аварии восстановлено
  23.07.2007  Жителей Подола переселят
  23.07.2007  Пожар уничтожил пятую часть «Аскании-Новой»
  
Loading ...
Смотрите также
Туры в Украину
Подробно о Украине
Другие новости о Украине


  


    




   © 2007 Отпуск.com
О компании · Помощь
Турфирмам
Вебмастерам
Карта сайта
  
Перепечатка новостей и статей Отпуск.com разрешается при условии ссылки на Отпуск.com. Для интернет-сайтов необходима активная, прямая гиперссылка, доступная для индексации поисковыми системами Google и др. Перепечатка материалов, содержащих ссылку на другие издания, строго запрещена.

Туры в Египет | Туры в Карпаты | Туры в ОАЭ | Туры в Таиланд | Туры в Словакию
Продажа авто в Украине | Горящие путёвки | Экскурсионные туры | Отзывы туристов
  
  
   Популярные места отдыха
Египет
Венгрия
Греция
Испания
Италия
Кипр
ОАЭ
Таиланд
Тунис
Турция
Крым
Хорватия
туризм, отдых в Черногории
туризм, отдых в Чехии