This version of the page http://www.nkrz.gov.ua/help/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку України - Допомога бажаючим отримати ліцензію

Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів  





Офіційне Інтернет-представництво
Пошук на сайті


Українська
Русский
English







Про КомісіюДіяльність КомісіїПрес-службаНормативна базаРеєстр радіоелектронних засобівРеєстр присвоєнь радіочастотРеєстр дозволів номерного ресурсуРеєстр виданих ліцензійКаталог пропозицій взаємоз'єднанняОператори і провайдериПерелік засобів телекомунікаційОголошення








лінки

ДСТСЗІ СБ України
Міністерство транспорту та зв'язку України
Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації

Допомога бажаючим отримати ліцензію





Управління реєстрації та ліцензування (далі - Управління) є структурним підрозділом Національної комісії з питань регулювання зв’язку України (далі – НКРЗ).

Керівник управління Мартиненко Андрій Григорович

До складу Управління входять три відділи:
- відділ реєстрації та ліцензування користування радіочастотним ресурсом (Начальник відділу - Кучерук Сергій Адамович);
- відділ реєстрації та ліцензування видів діяльності (Начальник відділу - Назаренко Нелі Віталіївна);
- відділ конкурсних впроваджень (Начальник відділу - Спельніков Сергій Миколайович).

Основними функціями Управління є:

3.1. Здійснювати аналіз виконання робіт стосовно розробки, підготовки та участь у супроводженні до затвердження законодавчих та нормативно-правових актів щодо регулювання у сфері ліцензування користування радіочастотним ресурсом України та ліцензування певних видів господарської діяльності, збільшення обсягів телекомунікаційних послуг.

3.2. Підготовка проектів рішень НКРЗ з питань ліцензування та конкурсного розподілу радіочастотного ресурсу та подавати їх на її розгляд за такими напрямками:
- ліцензування користування радіочастотним ресурсом України;
- ліцензування певних видів господарської діяльності;
- конкурсного розподілу вільних ресурсів у галузі зв’язку;
- розподіл та використання радіочастотного ресурсу;
- інших напрямків діяльності Управління.

3.3. Брати участь у підготовці пропозицій та участь у розробці Національної таблиці розподілу смуг радіочастот України та Плану використання радіочастотного ресурсу України і внесення змін до них.

3.4. Підготовка пропозицій щодо включення в плани науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт тем, пов'язаних із конкурсним розподілом ресурсів у галузі зв’язку, методик об'єктивного визначення переможців.

3.5. Участь у роботі міжнародних та регіональних організацій з питань проведення конкурсів (тендерів) щодо надання ресурсів у галузі зв’язку для використання, підготовка висновків та пропозицій для прийняття рішень НКРЗ.

3.6. Погоджувати тематичні плани науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт щодо розподілу, виділення і присвоєння радіочастот, їх міжнародно-правового захисту, забезпечення електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів, забезпечувати функціонування системи радіочастотного моніторингу.

3.7. Брати участь у координації робіт щодо реалізації науково-технічних програм в галузі використання радіочастотного ресурсу України.

3.8. Брати участь у роботі Міжнародного союзу електрозв’язку та в інших міжнародних організацій з питань, що належать до компетенції Управління, організовувати у встановленому порядку реалізації їх рішень, брати участь у розробці проектів міжнародних угод у сфері телекомунікацій.

3.9. Готувати пропозиції до проекту Закону України „Про Державний бюджет України” стосовно питань фінансування заходів щодо забезпечення міжнародно-правового захисту інтересів України, здійснення ефективного розподілу радіочастотного ресурсу України, ліцензування користування радіочастотним ресурсом України та ліцензування певних видів господарської діяльності та проведення конкурсного розподілу вільних ресурсів у галузі зв’язку.



Прийом документів Управлінням реєстрації та ліцензування здійснюється по вівторкам з 9.00 до 13.00 та у четвер з 14.00 до 17.00
Ліцензійні умови здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв’язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку

Ліцензійні умови користування радіочастотним ресурсом України

Ліцензійні умови провадження діяльності у сфері телекомунікацій з технічного обслуговування і експлуатації мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж, надання в користування каналів електрозв'язку

Ліцензійні умови провадження діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого міжнародного, міжміського, місцевого телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку



[ Версія для друку ]








Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів

© 2006. Права на всі матеріали, розміщені на сайті належать Національній комісії з питань регулювання зв'язку України

Передрук матеріалів сайту дозволяється за умови розміщення лінку на зазначені матеріали.