This version of the page http://www.newsru.ua/sport (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Спорт
Спорт
РУС
УКР
NEWSru.ua // Спорт // Неділя, 19 серпня 2007 р.

Абрахам захистив свій титул перемогою над Гевором

Чемпіон IBF в середній вазі Артур Абрахам з Вірменії вчора в Берліні успішно захистив титул, що належить йому, проти свого співвітчизника Корена Гевора. Все закінчилося в одинадцятому раунді, після якого Гевор опинився в нокауті.
09:26

Помер екс-тренер "Шахтаря" Віктор Прокопенко

В суботу в Одесі на 63-му році життя раптово помер екс-тренер і спортивний директор футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк), народний депутат Верховної Ради України Віктор Прокопенко. Попередня причина смерті Прокопенка - тромб.
18 серпня 2007 р., 19:00

У Фернандо Алонсо - найвищий дохід в Іспанії

"Щорічний дохід Алонсо дорівнює сумі, яку заробляють за все життя 24 іспанських офіціанти", - пише в суботу журнал "Tiempo", який публікує список найбільш високооплачуваних іспанців за підсумками 2006 року.
18 серпня 2007 р., 16:47

Представники British Airways не з'явились на слухання за позовом Павла Буре

Представники British Airways не з'явились на попереднє слухання справи за позовом знаменитого у минулому хокеїста Павла Буре до цієї британської авіакомпанії, яке пройшло 16 серпня в одному з районних судів Москви.
17 серпня 2007 р., 14:33

"Макларен" порушив умови контракту з Люісом Хемілтоном і Фернандо Алонсо

Цікавий факт, який досі не обговорювався пресою, повідомив анонімний юрист однієї з команд чемпіонату. Він заявив, що Люіс Хемілтон і Фернандо Алонсо можуть за бажання розірвати своїм угоди з "Макларен", оскільки британська команда порушила один з пунктів своїх зобов'язань перед гонщиками.
17 серпня 2007 р., 14:18

Представники України і Польщі зберуться у Києві поговорити про ЄВРО-2012

Нарада між українською і польською сторонами про організацію і проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, пройде в Києві 4-5 вересня. Окрім представників влади з обох сторін в столицю України спеціально прибудуть чиновники від УЄФА.
17 серпня 2007 р., 14:00

Студентська збірна України з футболу вийшла у фінал Всесвітньої Універсіади

Cтудентська збірна України в півфіналі 24-ї Всесвітньої Універсіади, що проходить у Таїланді, перемогла команду господарів з рахунком 2:1, здобувши путівку до фіналу. Сьогодні в вирішальному двобої підопічні Володимира Лозинського зустрінуться з італійцями.
17 серпня 2007 р., 13:36

Шеф команди F1 Renault Флавіо Бріаторе купить англійський футбольний клуб QPR

Флавіо Бріаторе, шеф команди Renault F1, власник нічних клубів, ресторанів і бутіків, плейбой міжнародного класу і бонвіван, має намір поповнити перелік своїх активів ще і британським футбольним клубом Queens Park Rangers (QPR). Покупка обійдеться йому в 50 млн доларів.
17 серпня 2007 р., 12:22

"Севілья" не домовилась з "Челсі" і продає Даніеля Алвеша у "Реал"

Після того, як переговори з "Челсі" завершились нічим, "Севілья" розглядає варіант з продажем Даніеля Алвеша у "Реал". Президент андалузьців Хосе Марія дель Нідо зв'язався із спортивним директором мадридців Предрагом Міятовічем, щоб обговорити це питання.
17 серпня 2007 р., 11:49

Олімпіада-2008: Влада Пекіна обмежили кількість машин на вулицях міста в три рази

Мільйонам машин у Пекіні заборонили виїжджати на вулиці. Такі експериментальні заходи були прийняті владою Китаю, щоб поліпшити екологічний стан найбільш забруднених вулиць столиці напередодні проведення Олімпіади-2008.
17 серпня 2007 р., 10:56


Остання новина NEWSru.ua – 10:29
Православні християни святкують Преображення Господнє
// Україна


Неділя, 19 серпня 2007 р.  

Остання новина – 10:29


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту посилання на NEWSru.ua обов'язкове

Прайс-лист на розмiщення баннерної реклами
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007