This version of the page http://kiev.usembassy.gov/gso_sales_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-19. The original page over time could change.
United States Embassy in Ukraine - General Services Office
 

Дипломатична місія США в Україні > Адміністративно-господарський відділ > Розпродажі

Посольство США в Україні проводить розпродажі надлишків майна (комп'ютерного обладнання, меблів та іншіх предметів, що були у користуванні). Покупці цих предметів несуть відповідальність за сплату всіх необхідних податків та/або зборів. Дати і місця розпродажів оголошуються у місцевій пресі.

Заплановані розпродажі

  • РОЗПРОДАЖ НАДЛИШКІВ МАЙНА.

    Посольство США в Україні проводить закритий аукціон на складі посольства за адресою Довбуша, 37-A у суботу 28 липня 2007р. з 10:00 до 14:00. На аукціон виставлені автомобілі, побутова техніка, меблі для дому, килими, офісні меблі, комп'ютери, будівельні матеріали та інше обладнання що було у використанні.

    Перелік лотів  (*.doc, 436KB)

    Результати аукціону  (*.doc, 131KB) 

  • Адміністративно-господарьский відділ

    Загальна інформація

    Контрактна діяльність

    Відділ постачання


    Тендерна інформація


    Комерційні пропозиції


    Правила закупівлі

    Управління майном

    Розпродажі

    Вгору

    Цей сайт створений та підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Посилання на інші Інтернет-сторінки не слід розглядати як схвалення поглядів, що там висловлюються. Маєте запитання чи коментарі? Будь ласка, пишіть на електронну адресу kyivwebmaster@state.gov. Прочитайте наші Зауваги про дотримання приватності та інші Застереження.