Номер 145 за 11.08.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
ФорУМ
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Яке ваше улюблене місце літнього відпочинку?
Крим
Азовське море
Чорне море (Одес., Миколаїв., Херсон. обл.)
Карпати
дача
село
Єгипет
Туреччина
Кріт
Мальта
інший закордон
удома
     

Крокодил по-київськи
Рятувальники прочісують Київське море в пошуках крокодила, якого випустив туди якийсь «екстремал»
Ярослав ТРАКАЛО   

За інформацією чоловіка, який напередодні зателефонував до управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, у Київському морі він на власні очі бачив крокодила.


«Харчуємося з городу і просимо: «Боже, допоможи!»
Після того як цистерни з жовтим фосфором вивезли з місця аварії поблизу села Ожидiв, що на Львівщині, про мешканців зони ураження забули

Вантажний потяг із полатаними горезвісними цистернами з жовтим фосфором, який погуркотів у напрямку Казахстану, немов відтягнув із зони біди увагу суспільства, а також дозволив відразу ж податися у відпустки місцевому начальству. Наметового містечка для ліквідаторів катастрофи вже немає, залишилась поодинока техніка та з десяток робітників, що впорядковують територію. Кожен потяг, що проїжджає повз місце катастрофи, подає звуковий сигнал, ніби нагадуючи місцевим жителям, що залізниця ожила. Ліквідатори аварії старанно намагаються перетворити болотисту землю уздовж колії на зелений газон, адже високе начальство обіцяло, що саме так буде.


Смерть під дубом
На Вінниччині від удару однієї блискавки постраждали відразу четверо підлітків
Віктор МЕЛЬНИК.   

Збираючись порибалити на ставку, ген за сільською околицею, юні жителі села Гранова Гайсинського району не сподівались, що їх застане негода. Коли ж захмарилося небо і припустив дощ, вони вирішили перечекати грозу під кроною могутнього дуба. Це й стало фатальною помилкою рибалок: височезний дуб першим притягував атмосферну «електрику». Під такими об'єктами ховатись не рекомендується.


Привіт Рудьковському із Мюнхена
Генерал Москаль вважає, що міністри Цушко, Рудьковський та Шуфрич повинні піти у відставку, i наводить документальні докази їхньої корумпованості та непрофесіоналізму
Богдан ПЕРЕЯСЛАВЕЦЬ.   

Колишній заступник міністра внутрішніх справ та голови СБУ, а нині — кандидат у народні депутати від блоку «Наша Україна — Народна самооборона» Геннадій Москаль вважає, що керівники МВС, МНС та Мінтрансу Василь Цушко, Нестор Шуфрич та Микола Рудьковський мають іти не у відпустки для агітації за Соцпартію та Партію регіонів, а у відставку. На думку генерала міліції, по-перше, через те, що на цих високих посадах опинилися «випадкові люди, які славляться своєю балакучістю, а не професіоналізмом». «Нефахове керівництво завело роботу цих міністерств у глухий кут. Цушко, Рудьковський та Шуфрич мають стати на коліна і покаятися за те, що вони натворили», — вважає Геннадій Москаль.


Село Василя Раца
Подорож на батьківщину одного з найвідоміших закарпатських футболістiв
Олександр ГАВРОШ   

Село Фанчиково надзвичайно зручно розташоване. До райцентру Виноградова — вісім кілометрів. Є не тільки шосейна дорога, а й залізниця, якою теж можна дістатися до цивілізації. І нічим особливим це село не виділялося б з-поміж сотень закарпатських поселень, якби не одна обставина — саме тут народився багаторазовий чемпіон СРСР з футболу, володар Кубка кубків, майстер спорту міжнародного класу Василь Рац. Одного цього імені достатньо, аби хотiти навідатися у Фанчиково.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Політика великим планом
Регіони
Світ
Столиця
Людина
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

16 серпня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 6,7695 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,1962 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)