Номер 121 за 10.07.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
ФорУМ
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Яке ваше улюблене місце літнього відпочинку?
Крим
Азовське море
Чорне море (Одес., Миколаїв., Херсон. обл.)
Карпати
дача
село
Єгипет
Туреччина
Кріт
Мальта
інший закордон
удома
     

Весільна магія
У суботу Україну сколихнув бум одружень. Молодята вірять, що дата 7.07.07 стане щасливою для їхнього шлюбу

Минулого року багато людей з жахом очікували страшних трагедій, настання яких передвіщало нещасливе поєднання трьох шісток — 06.06.06. А от цьогоріч прихильники прикмет, навпаки, вирішили заручитися підтримкою вищих сил. Тож у «магічну» дату — 7 липня 7-го місяця і 7-го року третього тисячоліття — в Україні та світі стався справжній весільний бум.


Гуляй, душа — пекла нема!
«Країна мрiй»: етно під парасольками, танці з зірками і влада з народом на три дні стали «Країною реальності»
Ольга ЖУК   

От і закінчилася «Країна мрій», де кожен бачив здійснення потаємних мрій аж три дні. Хто не мав особистих незвершених планів, то поринав думкою на благо суспільства: щоб розпалити без сірників купальський вогонь, коли вітер голову зриває і дощ накрапає, щоб люди не порозбігалися, коли промокнуть їхні сорочки, щоб ходили всі щасливі й усміхнені. До цієї категорії належали ті, для кого «Країна мрій» стала реальністю. Звісно, що це організатори, які вже за чотири роки існування Міжнародного етнічного фестивалю «Країна мрій» встигли намріятися досхочу. Але більшість була таких, яким не заважав дощ, а навпаки — додавав адреналіну і тримав у тонусі гарячу молодечу кров. Важко повірити, але на Співочому полі в Києві 6, 7 і 8 липня вік не мав значення. Приходили сюди і сивочолі, і ті, в кого молоко під носом не висохло. Та за один-два чарівнi танці всі вони перетворювалися на красивих парубків і дівчат, яких ані вогонь, ані вода не бере, не те що хвороби і всілякі болячки.


М'ясні туші у бойовій позиції
Між Донецькою та Харківською областями розгорілася «м'ясна» війна
Лариса САЛІМОНОВИЧ   

Вільна економічна зона «Донецьк», через яку в Україну завозиться імпортне дешеве м'ясо, вбиває тваринницьку галузь сусіднього регіону. Про це днями повідомив голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков і одразу ж був звинувачений опонентами у виголошенні першого політичного месиджу до вересневих парламентських виборів. У свою чергу статистика і тривожні коментарі фахівців-аграріїв свідчать про те, що майбутні перегони в цьому конфлікті, можливо, й відіграли певну роль, але далеко не основну.


«...І возрадуємось, браття, що ми козацького!..»
Володимир Кличко відстояв свій титул чемпіона світу IBF/IBO у матчі-реванші проти Леймона Брюстера
Андрій ФОМЕНКО   

У кар'єрі Віталія й Володимира Кличків тричі траплялися випадки, коли один із них виходив на ринг проти суперника, котрий перед цим насмілився «образити» брата. Перед такими двобоями розгорталася шалена рекламна кампанія під назвою «Помста брата», яка закінчувалася логічним підсумком — жоден із суперників не встояв під натиском поклику крові. Віталик бив американця Роса П'юріті й південноафриканця Коррі Сандерса, а Володя робив відбивну з Кріса Бірда. Причому займався він цією справою двічі.


Сім «Йо!»
Тепер туристи мають орієнтир: щоб відвідати сім чудес сучасного світу, треба поїхати в Італію, Бразилію, Китай, Перу, Мексику, Індію та Йорданію
Олег БОРОВСЬКИЙ   

Увечері в суботу на стадіоні «Да Луш» у Лісабоні було оголошено список семи чудес сучасного світу. В рамках урочистостей, ведучими яких були американська акторка Хіларі Свонк, індійська кінозірка Біпаша Басу та британець Бен Найтлі, перед глядачами виступили відомі співаки та артисти, зокрема Чака Хан, Дженніфер Лопес, Хосе Каррерас, Алессандро Сафіна та Хоакін Кортес. Дату оголошення вибрано не випадково, бо сімка з давніх часів вважалася щасливою цифрою, а поєднання 07.07.07 і взагалі вважається магічним.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Регіони
Спеціальний репортаж
Світ
Економіка
Людина
Культура
Туризм
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

16 серпня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 6,7695 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,1962 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)