This version of the page http://www.personal-plus.net/223/2086.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-18. The original page over time could change.
Що об’єднує «блакитного» Бєлікова та «рожевого» Ніколаєнко? / Персонал Плюс - №20 (223) 30 травня - 5червня 2007 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
русская версия | про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Що об’єднує «блакитного» Бєлікова та «рожевого» Ніколаєнко?

№ 20 (223) 30 травня - 5червня 2007 року

“Блакитними», як відомо, називають збоченців, хворих на педерастію, тобто чоловічий гомосексуалізм (мужелозтво), а «рожевими» -- хворих на жіночий гомосексуалізм (лесбіянство). Звісно, носії таких хворобливих збочень не можуть бути адекватними у вихованні природно орієнтованої більшості, оскільки, за визначенням, вони відхиляються від норми, тобто є ненормальними. Водночас носії такої сексуально-психічної патології, зазвичай, намагаються видати себе за нормальних. Що їм певний час вдається. Але лише певний час. Наприклад, колектив МАУП був украй здивований неадекватними, м’яко кажучи, діями ректора Запорізького національного технічного університету Сергія Борисовича Бєлікова стосовно Запорізького інституту МАУП, який донедавна очолював його колега (можливо, не лише по освіті) — колишній ректор Запорізького державного університету В’ячеслав Олександрович Толок. Останній, як виявилося, був звільнений з ректорської посади за численні зловживання, він підтримує тісні зв’язки з місцевим сіоно-хабадським лідером Естерніним. Можливо, саме з подачі місцевих сіоністів (сіонізм, за визначенням Генасамблеї ООН, це єврейський расизм) Бєліков та Толок вирішили знищити Запорізький інститут МАУП через переведення відданих їм викладачів та студентів до Запорізького національного технічного університету.

Здивованим цією ситуацією представникам МАУП старожили Запоріжжя пояснили: «ректор Бєліков — це відомий в місті педераст, а у них, як відомо, все навпаки». Якщо це справді так, то виникає запитання до «рожевого» (колір Соцпартії) керівництва Міносвіти: чи знає воно про нетрадиційну орієнтацію підпорядкованого йому С.Бєлікова, а якщо знає, то чи вважає нормальним перебування такої ушкодженої людини на посаді керівника державного навчально-виховного закладу?

Вл. інф.  

роздрукувати | обговорити на форумі

Інші статті номеру

  • «Шлюбна маса»
  • У ПОЛИНОВОМУ ВІНКУ
  • Витоки комуно-соціалістичної ідеології
  • Кому на Україні-Русі Жить «харашо»?
  • Наслідки геноциду
  • Заява Всеукраїнського громадсько-патріотичного об’єднання «Український вибір»

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19