This version of the page http://www.novinar.com.ua/politics/4441 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-18. The original page over time could change.
Новинар » Україна » Тимошенко заявила, що не хоче бути прем’єром
bigmir)net Пошта   Шукай:      
Це ß-версія сайту  Напиши нам свою думку
Україна

Тимошенко заявила, що не хоче бути прем’єром
1 Серпня, 18:12

Сьогодні під час прес-конференції лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевнила журналістів, що посада прем’єр-міністра не є її самоціллю, і розповіла про те, що такої політичної сили як СПУ на політичній арені просто не існує.

“Не в посаді справа”, - сказала Тимошенко. За її словами, якщо б мова йшла виключно про це, то її політична команда “будь-якою ціною опинилася би при посадах”.

Тимошенко зазначила, що головна мета проведення дострокових виборів – це зміна політичних еліт. “Хто б не переміг, політикум буде іншим”, - сказала вона. При цьому, за словами Тимошенко, змінювати політичну ситуацію будуть не тільки політики, а і прості громадяни України.

В той же час вона відмовилася відповісти на запитання, на які саме посади в новому уряді буде претендувати БЮТ. За словами Тимошенко, спочатку необхідно сформувати коаліцію, а потім вже говорити про певні посади і персоналії. При цьому, вона наголосила, що міністрами мають бути люди, які є фахівцями в конкретній галузі.

Коментуючи заяву голови ВР V скликання Олександра Мороза про відсутність правових підстав для проведення дострокових виборів, Тимошенко наголосила, що коли чує подібні заяви, то на думку приходить прислів’я: ”Не витрачайте, куме, сили, спускайтеся на дно”. Вона зазначила, що завдяки позиції Мороза на сьогоднішній день такої політичної сили як СПУ на політичній арені просто не існує.

За матеріалами УНІАН

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору  
Коментарі (38)
Додати коментар 
 
Додайте свій коментар
Змінити зображення
Якщо Ви не бачите зображення з контрольними символами, це означає, що у вашому браузері відключено підтримку графіки. Включіть її та перезавантажте сторінку.
Сортувати за датою 
Гм   (анонім) | 1 Серпня, 18:56
Це вже щось...Хоча я ще подивлюсь на ситуацію в Ірпені і якщо Юля не дасть по рукам своїм зарозумілим однопартійцям, які влаштували там заколот проти законно вибраного мера Мирослави Свистович, тоді мій голос буде належати не БЮТ...
Г   | 2 Серпня, 04:09
Вона, напевно, хоче бути президентом"!
hoolygan   (анонім) | 2 Серпня, 09:41
что эта "ДАМОЧКА" сделала хорошего, может кто-то ине расскажет? Говорить все умеют очень хорошо, но как только она оказывалась при власти, сразу перекрывала всем воздух. Ведь государство никому не помогает, налоговая все гребет, гос. помощь не дождешься (8 тыс на ребенка и те платят через пол года). кстати, есть достоверная информация, что эта "ДАМА С КОСОЙ" хочет 50 километровую зону сделать киевской землей и скупает там участки (цена после этого возрастет в десятки или сотни раз). 1000 раз подумайте, перед тем как отдавать ей свой голос. Парламент не поменяется, но она не отступиться, пока не добьется ВСЕЙ власти!!!
Одесситка   (анонім) | 2 Серпня, 11:21
Я согласна на все 100% с Hoolyganom и добавлю от себя: Такое лицемерных лидеров в истории - единицы! Так складно поет, такая "белая и пушистая", а на самом деле диктатор каких поискать. Такая дама жаждет не процветания своей страны, а полной тотальной власти над ней. Она же продаст страну и нас в рабство и, честно глядя в глаза своего народа скажет: "...так мало статися, бо це, на мою думку, э найкращим для Вас!.."
Гм   (анонім) | 2 Серпня, 13:27
Мадам. Даю вам пораду. Ознайомтесь, будь ласка з політичною платформою БЮТ, з якою вони йдуть на вибори, а пісні про авторитаризм співайте Януковичу :). Перш ніж щось казати, перевіряйте. А поки що я черговий раз впевнився, що ви "засланный казачок", тому не звертатиму уваги на примитивний бруд, який ви тут розповсюджуєте. Передайте мої вітання вашому работодавцю та скажіть, що я вважаю, що ви працюєте як сокира. Я б на вас не витрачався :)
:)   (анонім) | 2 Серпня, 14:30
Хлопці. Не чіпляйте цю "Одесситку". Хай йде собі в наметове містечко до вітренчихи :))). А вам, щоб розслабитись - лінк на відео Камеді-клаб http://video.bigmir.net/show/1 1672 Не пошкодуєте :)
Одесситка   (анонім) | 2 Серпня, 15:47
Что зацепила, да? Так я Вас разочарую, я не трачу свое время, чтобы выслуживаться перед каким-либо политиком, включая Януковича и ему подобных. У меня трое детей и мне есть чем заняться. А профессия у меня творческая, скажем так созидающая, даже хорошооплачиваемая - я архитектор! А что касается заработка, так это именно Ваши "померанчевые" во время революции бегали в штаб, который орендовал этаж в здании нашего проектного бюро, и получали за свою "идеологическую" деятельность зарплату. Это Вы, Гм, как раз ведете свою агитацию, по уши наглотавшись политических терминов! А про леди Ю. - это от чистого сердца!!!
Гм   (анонім) | 2 Серпня, 16:41
Якщо вас тішить оце "зачепила", то мушу визнати так. Тому що прикро, коли жінка, яка має творчу професію та має дітей, пише відверті нісенітниці замість того, щоб навчати дітей бути громадянами та нести людям знання та добрі справи. Даю вам іншу пораду, якщо ви маєте час - знайдіть можливість ознайомитись із статтею про http://www.zn.ua/3000/3050/563 15/ (самі дізнаєтесь)
Одесситка   (анонім) | 2 Серпня, 16:54
Как бы там ни было, спасибо за общение! На самом-то деле я очень стараюсь, чтобы мои дети выросли Людьми с наилучшими качествами! И я очень радею за свою страну! И хочется, чтобы дети не знали национализма! Вибачте за недержавну мову, я так звикла розмовляти! Ще раз Дякую
Гм   (анонім) | 2 Серпня, 17:09
Шановна Одесситка. Дякую. Я не знаю, що ви маєте на увазі, коли говорите "націоналізм". Може ви уявляєте, щось на кшталт германського (часів Гітлера), або російського (презентованого дугінським черносотенним великодержавним шовінізмом), або українського (сучасного)? То це принципово різні за суттю політичні течії. Та й взагалі націоналізм у кожної нації свій. Це явище має універсальний характер для кожної пассіонарної нації і має різні прояви. Український націоналізм (наприклад) має державницький характер та зорієнтовано на зміцнення української держави і, на щастя, не має вад, які притаманні російському націоналізму, що вже мутував в найбільш гіршу свою форму - російський нацизм. Тож не дивно, що українці приділяють стільки уваги агресивній поведінці представників сусідньої держави і реагують відповідно.
1  2   3   4 Наступна

Статті по темі

  • Президент і прем’єр подумають разом, як скасувати недоторканість  Коментарі (0)

Останні новини

  • Цушко: Мене пропонували в першу п'ятірку Партії регіонів   16:59 Коментарі (0)
  • Турецький літак намагалися викрасти турок і палестинець   16:43 Коментарі (0)
  • НУ-НС звинувачує ПР в копіюванні ідей їх передвиборчої кампанії   16:15 Коментарі (0)
  • На острові Фора поховали легендарного режисера   15:57 Коментарі (0)
  • Тимошенко: Знищення передвиборчої агітації БЮТ - спланована кампанія   15:44 Коментарі (0)

Популярні статті

  • Регіонали нададуть російській мові статус державної?  15:15 Коментарі (42)
  • NYT: Російські неофашисти обезглавили та розстріляли людей перед камерою  13:58 Коментарі (15)
  • Пасажири у вишиванках зможуть безкоштовно проїхатися в громадському транспорті  01:27 Коментарі (11)
  • Психічнохвора пенсіонерка атакувала агітпалатку компартії в Коростені  20:09 Коментарі (11)
  • EP: Російські ЗМІ поширюють міф про дискримінацію  17:58 Коментарі (7)
Погода:
Курс валют:
   1USD 5.05   1EUR 6.79