This version of the page http://www.studrespublika.com/festival/breyring.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
Студреспубліка - Мультифестиваль - Брейн-ринг
 
 МУЛЬТИ-       
ФЕСТИВАЛЬ     
 
Конкурс "Перша леді"
"Нічна туса"
Квест-фестиваль
"Студентська Мафія"
Семінари, тренінги
"Дебатний турнiр"
Пляжний спорт
Брейн-ринг
  ОРГАНІЗАТОРИ

Народно-демократична
ліга молоді
 
"БРЕЙН-РИНГ"

Проект проведення

Фестивалю інтелектуальних ігор

в межах всеукраїнського мультифестивалю

«Студентська Республіка 2007»

 

 

Концепція фестивалю

 

Розбудовуючи незалежну, процвітаючу державу, варто пам’ятати, що одним з найважливіших напрямів прогресу будь-якої країни є всебічна підтримка освіти та інтелектуального розвитку молоді, адже саме вона в майбутньому керуватиме державою, створюватиме міжнародний імідж України. Інтелектуальні ігри є ідеальним засобом створення гармонійно розвиненої особистості, оскільки сприяють розвитку ерудиції, логіки, вмінню мислити нестандартно, розв’язувати проблемні ситуації. 

На теперішній день інтелектуальні ігри набули значної популярності по всій Україні, зокрема, серед студентської молоді. Так, молодіжні чемпіонати України з інтелектуальних ігор щорічно збирають більше двохсот команд в усіх регіонах України.

Проведення фестивалю інтелектуальних ігор в межах Всеукраїнського мультифестивалю «Студентська республіка 2007», згідно плану, включатиме такі заходи:

-          чемпіонат Студентської Республіки з інтелектуальної гри «Брейн Ринг»;

-          чемпіонат Студентської Республіки з інтелектуальної гри «Своя гра». 

 

 

Орієнтовний формат чемпіонату з гри «Брейн Ринг»

(за умови участі 16 кращих команд):

 

1 етап. Чотири групи по чотири команди проводять бої за форматом «кожен з кожним». Тривалість одного бою – 5 питань. За перемогу команді нараховується два очки, за нічию – одне очко.

За підсумками боїв у групах команди, що посіли перше та друге місця, виходять до чвертьфіналу.

2 етап. Ігри у чвертьфіналах та півфіналах проходять у серіях до двох перемог однієї команди. Тривалість одного бою – 7 питань. Команди, що програли в півфіналах, розігрують третє місце чемпіонату Студентської Республіки з гри «Брейн Ринг». Переможці півфіналів розігрують звання чемпіона Студентської Республіки з гри «Брейн Ринг».

 3 етап. Гра за третє місце складається з одного бою. Тривалість бою – 9 питань. Фінальна гра проходить у серії до двох перемог однієї команди. Тривалість бою – 9 питань.

 


Орієнтовний формат чемпіонату з гри «Своя гра»

(за умови участі 32 гравців):

 

1 етап. Гравці поділяються на вісім груп по чотири гравці. Гра проводиться на 5 темах по 5 питань в кожній. За підсумками гри гравці, що посіли перші два місця в групі, виходять до чвертьфіналу.

Чвертьфінал. Гравці поділяються на чотири групи по чотири гравці. Гра проводиться на 6 темах по 5 питань в кожній. За підсумками гри гравці, що посіли перші два місця в групі, виходять до півфіналу.

Півфінал. Гравці поділяються на чотири групи по чотири гравці. Гра проводиться на 7 темах по 5 питань в кожній. За підсумками гри гравці, що посіли перші два місця в групі, виходять до фіналу.

Фінал. Участь беруть чотири гравці. Гра проводиться на 9 темах по 5 питань в кожній. За підсумками гри гравці, що посіли перші три місця, отримують звання призерів чемпіонату Студентської Республіки з гри «Ерудит-квартет».

 

 

Відповідальний за проведення фестивалю – Олег Тарасенко, +38(066) 178-98-10, write.here@rambler.ru

 
  Наша адреса:
  
  03150 м. Київ,
  вул. Антоновича (Горького), 107
  Народно-демократична ліга молоді
  Тел. / факс: (044) 522-82-98
  e-mail: office@studrespublika.com
              studrespublika@bk.ru

   
При повному або частковому використанні матеріалів посилання на джерело обов`язкове.