This version of the page http://www.state-gov.sumy.ua/order/150_2.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
150
 

Додаток 2

                                                                             до розпорядження голови

                                                                             обласної державної адміністрації

                                                                             від 28.03.07  № 150

 

 

ПОРЯДОК

проведення особистого прийому громадян головою облдержадміністрації та його заступниками в містах і районах області

 

1.Особистий прийом громадян у містах і районах області проводять голова облдержадміністрації та його заступники.

2.Особистий прийом громадян у містах і районах області (далі - виїзний прийом громадян) здійснюється згідно з цим порядком і графіком, затвердженим  головою облдержадміністрації, у завчасно погоджений з відповідним керівником день і час.

3.Виїзний прийом громадян проводиться відповідно до попереднього запису  або безпосередньо в день прийому відповідно в райдержадміністрації чи міськвиконкомі.

 4.Особистий прийом громадян здійснюється керівництвом облдержадміністрації з усіх питань, віднесених  до компетенції облдержадміністрації, незалежно від розподілу обов’язків між головою обласної державної адміністрації та його заступниками.    

5.За рішенням відповідного керівника облдержадміністрації в проведенні  виїзного особистого прийому громадян  беруть участь його помічник,  представники інших структурних підрозділів облдержадміністрації. 

6. Здійснення виїзного прийому громадян керівництвом облдержадміністрації забезпечується  райдержадміністраціями, міськвиконкомами, відділом роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації,  помічниками голови та  заступників голови обласної державної адміністрації.

7. На райдержадміністрації та міськвиконкоми покладається:

7.1. Попереднє з’ясування підвідомчості розгляду та вирішення питання, з яким громадянин передбачає звернутися на виїзному  особистому прийомі  громадян керівництвом облдержадміністрації.

7.2. Проведення попереднього запису на виїзний особистий прийом  громадян керівництвом обласної державної адміністрації з використанням реєстраційно-контрольних карток особистого прийому облдержадміністрації.

7.3. Підготовка згідно зі списком попереднього запису на виїзний особистий  прийом громадян керівництвом облдержадміністрації добірки матеріалів (попередні звернення та відповіді на них, інші матеріали з цих питань) розгляду попередніх звернень громадян, записаних на черговий особистий прийом.

7.4. Забезпечення (за бажанням керівника, який проводить особистий прийом) присутності посадових осіб місцевих установ та організацій, які розглядали або від яких залежить розгляд і вирішення порушених у зверненні  питань.

7.5. Підготовка приміщення, відповідних технічних засобів і наявних у райдержадміністрацій чи міськвиконкомів, де здійснюється виїзний особистий прийом громадян керівництвом облдержадміністрації, добірок матеріалів, передбачених  пунктом 7.3. цього порядку.

7.6. Оповіщення населення про день, місце та час проведення виїзного особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації.

7.7.Систематичне розміщення аналітичних узагальнених матеріалів з питань, порушених громадянами  на особистому прийомі, на веб-сторінці облдержадміністрації та в засобах масової інформації області.

8. На  відділ  роботи  із  зверненнями  громадян  апарату облдержадміністрації  покладається:

 8.1. Надання методичної та практичної допомоги райдержадміністраціям і міськвиконкомам в організації та проведенні виїзного особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації.

8.2. Оприлюднення за 2-3 доби до дня проведення виїзного особистого прийому громадян інформації про день, час і місце його здійснення, прізвище, ім’я та по батькові керівника облдержадміністрації, який буде приймати громадян.

8.3. З’ясування посадової особи райдержадміністрації чи міськвиконкому,  яка буде забезпечувати  організацію виїзного особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації.

8.4.  Контроль  за додержанням графіка виїзного особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації, повнотою та своєчасністю виконання доручень з розгляду звернень громадян, поданих на черговому особистому прийомі.

 8.5. Систематичне розміщення аналітичних узагальнених матеріалів з питань, порушених громадянами  на особистому прийомі, на веб-сторінці облдержадміністрації та в засобах масової інформації області.

9. На помічників голови облдержадміністрації та його заступників  покладається:

9.1. Врахування   при плануванні роботи відповідного керівника обласної державної адміністрації  графіка  проведення виїзного особистого прийому громадян.

9.2. Інформування відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації за 2-3 доби до дня проведення особистого прийому про день, місце та час проведення виїзного особистого прийому громадян відповідним керівником  облдержадміністрації.

9.3. Своєчасне  оформлення та повернення матеріалів виїзного особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації до відділу роботи із зверненнями громадян для подальшого їх опрацювання в установленому законодавством порядку.   

 

Керівник апарату

облдержадміністрації                                                       С.І.Чаусовська