This version of the page http://www.state-gov.sumy.ua/order/150.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
150
 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 

від  28.03.2007  № 150

м. Суми

 

 

Про організацію особистого                                                                  

прийому громадян керівництвом

органів виконавчої влади та органів

місцевого самоврядування області

 

З метою удосконалення порядку та підвищення ефективності проведення особистого прийому громадян керівництвом органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування області,  на підставі  Законів України “Про звернення громадян”, «Про місцеві державні адміністрації» та «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Указів    Президента   України  від

13 серпня 2002 року № 700 “Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення”,  від 14 квітня 2004 року № 434 "Про невідкладні заходи з удосконалення організації прийому громадян органами державної влади, органами місцевого самоврядування та посадовими і службовими особами цих органів":

Затвердити :

1.1.Порядок проведення особистого прийому  громадян головою облдержадміністрації та його  заступниками в обласній державній адміністрації ( додаток 1).               

1.2. Порядок проведення особистого прийому  громадян головою облдержадміністрації в районах і містах області  (додаток 2).

1.3. Порядок проведення консультативного прийому громадян в обласній державній адміністрації  (додаток 3).

2. Відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації  забезпечити щоденний прийом громадян в обласній державній адміністрації  працівниками відділу. 

3. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації,  територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, головам райдержадміністрацій, міським головам: 

3.1 Затвердити графіки та порядок проведення особистого прийому громадян керівним складом підпорядкованого органу, у тому числі в робочі та суботні дні, з оприлюдненням їх у встановленому законодавством порядку. 

3.2  Здійснювати постійний  контроль за дотриманням затверджених графіків і порядку проведення особистого прийому громадян у підпорядкованих підвідомчих органах.

4.Райдержадміністраціям і міськвиконкомам забезпечити дотримання вимог чинного законодавства з питань особистого прийому громадян на підпорядкованій території.

5. Попередити керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, господарських структур, незалежно від форм власності та підпорядкування, про передбачену Законом України «Про звернення громадян» цивільну, адміністративну та кримінальну персональну відповідальність за стан організації особистого прийому громадян у межах наданих їм законодавством повноважень.

6. Розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04.02.2002 № 35 «Про організацію особистого прийому громадян керівництвом органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області»  визнати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату облдержадміністрації Чаусовську С.І.

 

 

 

Голова  обласної державної          

адміністрації                                                                                  П.С.Качур

 

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3