This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/pracevlashtuvannya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Головна

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

AJOB

Великий безплатний сервер з працевлаштування у Києві. Тисячі вакансій та десятки тисяч резюме в базі. Автоматична публікація оголошень. Кадрові агентства. Підписка, форум, поради, приклади резюме.


Український сервер
роботи

Пошук вакансій та резюме. Підписка на нові пропозиції роботи. Робота в Україні та за кордоном. Інформація про кадрові агентства в Україні. Пропозиції роботи від кадрових агентств та приватних осіб.


Робота в Києві

Київський сервер працевлаштування. База даних вакансій та резюме в Києві та за його межами. Є можливість додати своє резюме або вакансію.


JoBaza


К аталог вакансій та резюме за регіонами України та категоріями роботи. Каталог роботодавців та ресурсів Інтернет. Пропозиції кадрових агентств. Зручна система пошуку. Можливість додати своє резюме.


Vакансии.com.ua

Повноцінний ресурс з працевлаштування. Крім вакансій та резюме на сайті розміщено багато статей по трудовому законодавству та поради спеціалістів з працевлаштування. Є форум.


Оголошення про
роботу в Україні


Вакансії та резюме, розподілені за професіями. Список посилань на кадрові агентства.


Робота

Розміщення та пошук вакансій і резюме. Пропозиції роботи від кадрових агентств та приватних осіб. Робота в Україні та за кордоном. Інформація про кадрові агентства в Україні.


Портал працевлаштування

Пошук роботи (резюме) та вакансій. Пропозиції роботи від кадрових агентств та приватних осіб. Робота в Україні та за кордоном. Інформація про кадрові агентства України. Можливість підписки на розсилку актуальних вакансій. Поради з працевлаштування. Посилання на ресурси Інтернету з працевлаштування в Україні. Форум.


Робота плюс

Найсучасніша сервісна система пошуку роботи. Статті, аналітика, практичні поради, зручний конструктор резюме, особливі можливості пошуку вакансій.


Український сервер
працевлаштування

Понад 9 тис. вакансій та 19 тис. резюме в базі. Швидкий перегляд та зручна система пошуку. Сотні нових вакансій та резюме щоденно. Адреси кадрових агентств. Приклади резюме.


Сервер працевлаштування

Швидкий та зручний пошук і перегляд оголошень з працевлаштування в Україні, Росії, ближньому та дальньому зарубіжжі. Можливість скласти резюме за всіма правилами. Підписка на свіжі вакансії та резюме. Корисні поради з працевлаштування. Безкоштовні консультації з питань трудового законодавства. Форум, тести.


Український сервер з працевлаштування

База вакансій та резюме. Спеціальні пропозиції. Кадрові агентства.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору