This version of the page http://lucl.lucl.kiev.ua/start/dityachi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
ДИТЯЧІ СТОРІНКИ

Головна

ДИТЯЧІ СТОРІНКИ

Сервер для дітей
та батьків

Багато інформації з розвитку, виховання дітей; ігри; медичні та психологічні поради та багато іншого.


На допомогу
батькам

Найсучасніша інформація про здоров'я, розвиток та виховання дитини. Поради батькам, перша медична допомога, дитячі хвороби, список дитячих закладів.


Malyavka.Ru

Невеличка енциклопедія про дітей і все, що пов'язано з світом дитинства. Багато корисної інформації для батьків з дитячої фітотерапії, масажу, харчування та виховання.


Ранній розвиток
дитини


Рекомендації з розвитку дітей: читання, рахування, розвиток мови, музика, естетичний, інтелектуальний, фізичний розвиток. Вірші, пісні, казки. Клуб батьків. Корисна інформація для батьків.


До та після трьох

Дошкільний, ранній розвиток дітей. Гарна підбірка занять для розвитку дитини, поділених за напрямками: мислимо, читаємо, рахуємо, рухаємося, мова, навколишній світ.


Країна роздумів


Сайт, присвячений розвитку розумових здібностей дитини. Багато цікавих задач, малюнків, ребусів для дітей різного віку. Є можливість пошуку. База даних регулярно поповнюється.


Kinder.ru

Каталог дитячих ресурсів, в якому зібрані посилання на різноманітні цікаві та корисні сторінки Інтернет для дітей та про дітей.


Діти

Матеріали за темами: виховання, розвиток, здоров'я дитини. Консультації юриста, педіатра. Можливість задати питання спеціалістам. Галерея дитячих малюнків та фотографій. Форум.


Бібіколь

Сайт присвячений питанням виховання, розвитку та догляду за дітьми. Консультації лікарів, дієтолога, фотоконкурс.


Дитячий інформаційний сервер

Дитяча бібліотека, медичні довідники, рекомендації лікарів та ін.


Дорослим про
дітей

Виховання та ранній розвиток дитини. Статті, книги, методики.


“Бембі”

Поради майбутнім батькам: виховання дітей, дитячі хвороби. Ігри для дітей, казки.



© Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Вгору