This version of the page http://ldpu.org.ua/projects/word/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
Ліберально-демократична партія України - Вільне слово
Головна Контакти Карта сайту




17 серпня, 2007
UKR     RUS     ENG



Персоналії
Статут
Програми
Структура партії
Історія



Інститут Лібералізму
Круглі столи
Бібліотека


Фоторепортажі
Обличчя партії


Вільне слово
Громадський захист
Ваша підтримка
Ліберальна перспектива для України
Народні симпатики партії
Родові помістя в Україні

Зареєструватися



Вільне слово

Версія для друку
Щодня ми читаємо пресу, інтернет, слухаємо радіо, дивимося телевізор. На жаль, у нас поки що не сформувалася свобода слова, але вже з'явилася свобода виразів. Рівень журналістики - страхітливий. Загальний принцип - за що платять, про те і пишемо... Потрібно визнати, що серед звалища недоталантів, все-таки, зустрічаються люди, які не тільки володіють словом, але і мають свою точку зору на те, що відбувається, уміють думати і аналізувати.

Найприємніше для нас полягає в тому, що талановиті люди, в більшості своїй, дотримуються ліберальної ідеології. Звертаючись до чималої аудиторії, вони щодня несуть в маси ліберальні цінності, формуючи у своїх читачів, глядачів або слухачів ліберально-демократичне сприйняття дійсності.

Не тільки журналісти, але і всі люди думають, в якій би сфері вони не працювали – музиканти, літератори, архітектори, дизайнери, технарі, істинна, а не що привласнила це звання собі завдяки до близькості до влади, еліта нашого суспільства розуміє, що майбутнє за розвитком громадянського суспільства. Майбутнє належить суспільству, позбавленому забобонів і плазування перед владою. І таких людей, на щастя, більшість. Нам не потрібні великі потрясіння і велика імперія, для нас важливо відчувати себе значущими і здатними ухвалювати рішення, які визначатимуть сьогодення і майбутнє країни, яку ми, по праву, вважаємо своєю!

Сайт Ліберально-демократичної партії Україні, як партії єдиної ліберальною і демократичною в Україні, відкриває розділ у якому, по мірі своїх зусиль та здібностей, намагатиметься представити країні людей, що відстоюють в своїй повсякденній роботі права особистості, працюють для створення в наший країні громадського суспільства та формують погляди, близькі або співпадаючі з ліберально-демократичною, неоліберальной ідеологією.

На початковому етапі, ми поки не можемо сказати, яким чином буде відзначено заслуги цих людей. Форма визнання може бути самою різною. Нам хотілося б представити тих, кого ми вважаємо за необхідне відзначити. Список номінантів відкритий. Умови номінації дуже прості. Кожен, хто хоче представити кандидатуру для номінування може надіслати адміністрації сайту інформацію про осіб, вчинки, слова або дії якої можуть претендувати на звання провідника ліберальних ідей в маси. У свою чергу, адміністрація сайту розмістить на сторінках офіційного сайту ЛДПУ інформацію про цю людину, матеріали, статті, інтерв'ю, виступи, які підтверджують його громадську позицію.

У нашому, назвемо його поки, рейтингу, можуть бути представлені особи що не тільки мають українське громадянство, бо це є неважливо, але всі хто своїми виступами, діями, заявами, наближає нашу країну до побудови, дійсно, демократичного і вільного суспільства. В результаті вільного обговорення на форумі сайту сформується список осіб, які впливають на суспільство, формуючи в його свідомості необхідність демократичних перетворень. Необхідність створення на території, що зветься Україна, держави, заснованої на пошані свобод КОЖНОЇ ОСОБИ, побудови нової спільноти, для якої поняття свободи, індивідуальності та приватної власності є базовими та непорушними.

Запрошуємо всіх, взяти участь у формуванні списку номінантов премії ліберально-демократичного співтовариства ВІЛЬНЕ СЛОВО!
 

23.05.2007 
Костянтин Скоркін: Україна - страна махновія.
Но наши власть предержащие забывают, что «оранжевая революция» и последовавшая за ней «политическая махновщина» способствовали росту в Украине нового общества, которое прорастало и до этого в пустотах постсоветского мутанта. Чем дольше будет политический кризис, тем больше украинцы будут видеть всю бездарность управляющей ими элиты, разочаровываясь разом во всех.
23.05.2007 
ИВАННА КОБЕРНИК
И я считаю, что власть не любят не только за страшную коррупцию в верхах, а и из-за готовых обругать каждого посетителя представителей в низах. Пока мы будем искать подходы, знакомства, интонацию, чтобы получить то, что нам положено без всех этих изысков, мы будем культивировать систему неэффективного использования наших налогов и систему унижения нашего достоинства.
23.05.2007 
СЕРГІЙ ГРАБОВСЬКИЙ
Ви вважаєте нацистів уособленням чогось демонічного, а “регіоналів” – звичайними собі людьми, хіба що, можливо, з якоюсь мухою в голові? Якби ж то все так було просто; думаєте, як починаються тоталітарні режими?
23.05.2007 
РОМАН МАРЧЕНКО
Для чего вообще необходим проходной барьер? Считается, что он позволяет сформировать стабильный состав парламента и способствует формированию более сильных партий. Но, во-первых, после выборов целые партии и фракции меняют политическую окраску, что никак нельзя назвать стабильностью. А во-вторых, за малые партии народ голосует не по ошибке, не случайно. И «корректировать» выбор народа не позволено никому.
22.05.2007 
СВЕТЛАНА РЯБОШАПКА
А лучше все-таки забыть, что вам втолковывали о «коварных планах продажных политиков» политики наивные и чистые. Вспомнить, чего на самом деле хочется от страны и государства. То есть – обозначить желательный для вас и приемлемый для всех граждан Украины результат наблюдаемых песен и плясок вокруг власти.
22.05.2007 
ОЛЕГ ВОЛОШИН
Либеральная модель должна опираться на три базовых принципа: дебюрократизацию экономики при одновременном усилении контроля над выполнением бизнесом своих социальных обязательств, демократизацию управления путем расширения прав местного самоуправления и перехода к открытым избирательным спискам для укрепления внутрипартийной демократии и, наконец, создание условий для постепенного уменьшения влияния финансово-промышленных групп на экономическую политику.
24.04.2007 
ЕГОР СОБОЛЕВ
На мой взгляд, качественно организованные досрочные выборы - единственный способ нас рассудить. Тимошенко - экстремистка? Нашеукраинцы - двурушники? Янукович - тиран? Мороз - предатель? Коммунисты - фальшивые? Окей, давайте со всеми этими взглядами пойдем на выборы и выберем наименьшее зло. Возможно, юридически это будет неграмотно. Но это будет МОРАЛЬНО легитимно, а что еще главнее - демократично!
24.04.2007 
ДМИТРИЙ ТУЗОВ
Стабильность государства - это всегда некий договор между властью и народом, согласно которому большинство подчиняется меньшинству. Для того чтобы этот договор работал, в странах, которые уже прошли революции, разочарования после них, репрессии, беспорядки, войны, понимают, что хотя бы визуально нормы этого негласного договора должны выполняться
24.04.2007 
САШКО ПОЛОЖІНСЬКИЙ
Є дві основні категорії, які повинні правити в державі. Це справедливість і відповідальність. Справедливість стосується кожного громадянина. Відповідальність треба питати і з усіх, але передовсім - з найвищих державних посадовців. І чим вищий соціальний чи політичний статус людини - тим більша відповідальність.


 


© 2005 Ліберально-демократична партія України.
Прес-служба ЛДПУ: press_ldpu@ukr.net. Для зауважень та пропозицій: reklama_ldpu@ukr.net
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.ldpu.org.ua є обов'язковим.
Розробка та дизайн УРА Internet