This version of the page http://www.galexpo.lviv.ua/ukr/firma.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-17. The original page over time could change.
Гал-ЕКСПО: Міжнародні виставки у Львові - Про фірму

Акціонерне товариство "Гал-ЕКСПО"®

16 жовтня 1990 року було зареєстровано мале державне підприємство "Львів-ЕКСПО", яке сьогодні працює на ринку як ЗАТ "Гал-ЕКСПО»®. Це підприємство було створено на базі Львівського Будинку якості, метрології та стандартизації НВО "Система", що мало вже тоді значний досвід проведення різноманітних презентаційних заходів. Згодом мале державне підприємство набуло форми орендного підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю "Гал-ЕКСПО", а в 1994 році було перереєстровано як закрите акціонерне товариство. З 1999 року назва "Гал-ЕКСПО" - зареєстрована торгівельна марка. За ці роки створено динамічне підприємство з сучасною матеріально-технічною базою, передовою технологією роботи, відоме не лише на Львівщині, але й далеко за її межами.

Основним напрямком діяльності ЗАТ "Гал-ЕКСПО”® є організація і проведення виставок та презентацій. В 1999 році в числі перших п'яти виставкових організацій країни ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® отримало сертифікат Виставкової федерації України. З 2000 року виставки ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® відбуваються під зареєстрованою торгівельною маркою "Галицькі експозиції". За 15 років діяльності товариством проведено понад 230 виставкових заходів у Львові, в Україні та за кордоном. Лише за власною програмою у Львові ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® провело понад 120 міжнародних виставок, в яких взяли участь близько 7400 українських та зарубіжних підприємств та фірм з 39 країн світу.

Ефективність виставок, що проводяться ЗАТ "Гал-ЕКСПО»®, переконливо підтверджується постійною тенденцією зростання кількості та географії учасників традиційних виставок. Лише в 2005 році було проведено 10 міжнародних тематичних виставок програми "Галицьких експозицій". В цих виставках взяли участь майже 850 експонентів з усіх регіонів України, а також фірми з Білорусі, Бразилії, Італії, Ліхтенштейну, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини та США.

В 2003 році ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® започаткувало проведення щорічних міжнародних стоматологічних виставок "Дентал-Україна", які лише за три роки здобули надзвичайну популярність серед фахівців. Ці виставки на сьогодні найбільші за об'ємом серед тих, що проводить Товариство.

В доробку ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® багаторічна співпраця по організації виставок з Міністерством промислової політики України, Міністерством аграрної політики України, виставки і презентації, проведені спільно з фірмами "Minolta", "АвтоВАЗ", "Rank Xerox", "IVECO", "Reebok", "RISO", "U'tel". Всього на замовлення інших організаторів було проведено понад 80 виставкових заходів і презентацій. В багатьох випадках спеціалісти ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® здійснюють художній проект експозиції, побудову виставкових заходів "під ключ". Серед них варто відзначити національні книжкові виставки "Форум видавців у Львові", де ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® традиційно здійснює побудову і обладнання експозиції.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® виступало організатором експозицій Львівської області на ювілейній виставці "Україна - п'ять років незалежності" (Київ, 1996), на виставці "Україна. Погляд у ХХІ століття", присвяченій щорічним зборам Ради Керуючих ЄБРР (Київ, 1998) та на виставці "Україна - крок у нове тисячоліття" на честь восьмої річниці незалежності (Київ, 1999), експозиція якої була відзначена Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України. В 2002 році підприємством організовано участь Львівської області у всеукраїнській сільськогосподарській виставці, в Чубинському, підготовлено експозицію Львівської області на ювілейній виставці "Україна. 10 років незалежності". В 2004 році здійснено виставку-презентацію Львівщини в Національному виставковому центрі, а в 2005 році підготовлено експозицію області в рамках виставки “Барвиста Україна”.

Починаючи з 2001 року, ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® щорічно виступає генеральним підрядником з організації Інвестиційного ярмарку в рамках міжнародних Економічних форумів у Львові. В 2005 році було запроваджено новий формат проведення цих ярмарків. Відтепер міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості “Україна-ЄС” став складовою програми “Галицьких експозицій”®. В роботі ярмарку в 2005 році взяв участь Президент України В.А.Ющенко.

В 1993-1996 роках Товариством було проведено серію виставок "Україна-Схід-Захід", головною метою яких було налагодження співпраці підприємств західних та східних областей України в нових економічних умовах. Такі виставки за участю представників названих областей, фірм з Польщі, Чехії та Угорщини відбулися в Луганську, Харкові, Донецьку, Запоріжжі.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® організувало десять експозицій українських підприємств на виставках за кордоном, в тому числі національну експозицію України на 70-му Міжнародному Познанському ярмарку в 1998 році та експозицію Мінагрополітики України на виставці "Polagra-food" в 2001 році. З польськими партнерами - фірмою "VOYTEX" з Варшави - підготовлено понад 40 експозицій польських фірм на виставках у Львові та в інших містах України. Тричі цим експозиціям надавався статус національної польської виставки. В цілому за 15 років учасниками виставок ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® були майже 500 польських фірм.

Товариство виступало співорганізатором ряду масових заходів спортивного та культурного спрямування, художніх виставок, в тому числі, в 1998 році було організатором і спонсором першої в Україні виставки мейл-арту. Лише в 2005 році Товариство виступило спонсором трьох художніх виставок.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® співпрацює з рядом партнерських фірм, створених за участю Товариства. Напрямки їх діяльності - туризм і продаж міжнародних авіа- та автобусних квитків (ТТА "Гал-ЕКСПОТУР"), гуртова торгівля та виробництво меблів (ЗАТ "Гал-ЕКСПОком") та поліграфія (ЗАТ "Світ друку").

ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® - один з засновників Виставкової федерації України, член ТПП України та Львівської торгово-промислової палати, Об'єднання підприємницьких організацій Львівщини (ОПОЛ) - регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців, Львівської обласної асоціації малого та середнього підприємництва. В липні 2000 року ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® було нагороджено Почесною Грамотою Торгово-промислової палати України, а в 2001 році на міському конкурсі Львова "Обличчя міста" ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® вибороло одну з основних номінацій - "За доброчесність в бізнесі". В 2005 році ЗАТ "Гал-ЕКСПО»® відзначено Почесною Грамотою Львівської обласної державної адміністрації за роботу по організації інвестиційного ярмарку.