This version of the page http://agroua.net/news/news_14141.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-16. The original page over time could change.
Аграрний сектор України | Анатолій Кінах: Мінекономіки разом із Мінфіном, Держкомстатом і Національним банком провели ретельний аналіз тенденцій і причин рівня інфляції у червні поточного року
16 серпня 2007 р
про проект | консультанти | контакти | часті питання | мапа сайту | English version 
 
 
дошка оголошень | гостьова книга
 
Рослинництво
Тваринництво та ветеринарія
Технічне забезпечення
Переробка та якість продукції
 
Новини
Статистика
Ціни
Економіка
Правове забезпечення
 
Аграрна освіта і наука
Дорадництво
Корисна інформація
Агровебкаталог
 
Агрорынок онлайн
 
Виставка-ярмарок agroexpo.net
 
Аграрні новини та оперативна статистика

19.07.2007всі новини дня
Анатолій Кінах: Мінекономіки разом із Мінфіном, Держкомстатом і Національним банком провели ретельний аналіз тенденцій і причин рівня інфляції у червні поточного року

Міністр економіки повідомив, що індекс споживчих цін у червні становив 102,2%. А основними чинниками, які спричинили зростання рівня інфляції були: підвищення цін на продукти харчування, на транспорт, у сфері охорони здоров’я, ресторанів і готелів; чинники зовнішні (зростання цін на зерно на світовому ринку, світових цін на нафту, підвищення мита на експорт нафти Росією) і внутрішні (монетарний, фіскальний тарифний); посилення інфляційних очікувань населення.
У зв’язку із цим 18 липня поточного року на засіданні Уряду було схвалено документ про додаткові заходи, які передбачають подолання вищезазначених причин зростання рівня інфляції і продовження виконання прийнятих раніше заходів з утримання цільового показника.
Серед останніх — проведення моніторингу цін на основних споживчих ринках; формування державного продовольчого резерву в запланованих обсягах; проведення державних інтервенцій у випадку загрози виникнення дисбалансів на окремих ринках; посилення контролю за ситуацією на ринках товарів і послуг із метою недопущення недобросовісної конкуренції; сприяння розвитку фондового ринку через розширення спектру похідних цінних паперів для населення; запобігання необґрунтованому зростанню цін на послуги регульованих Національною комісією з регулювання електроенергетики.
“Саме ефективне виконання Урядом і Національним банком заходів зі стримування цін, повне й своєчасне задіяння важелів економічної політики, поліпшення ефективності ринкового регулювання окремих товарних ринків сприятиме утриманню інфляції в прогнозних межах”, — наголосив Анатолій Кінах.
джерело : Прес-служба Мінекономіки


 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1   2   3   4   5 
  6   7   8   9  10  11  12 
 13  14  15  16  17  18  19 
 20  21  22  23  24  25  26 
 27  28  29  30  31       
Рослинництво
Тваринництво
Технічне забезпечення
Переробка та якість продукції
Економіка
Правове забезпечення
Ціни
  ©agroua.net 2002-2006. Усі права захищені. Без посилання на сайт "Аграрний сектор України" (agroua.net) перепублікація матеріалів заборонена.