This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/37print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Топ-5 фанатських витівок 2006 | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Топ-5 фанатських витівок 2006
Без уболівальників футбол неможливий. Принаймні, всі наші клуби і футболісти не раз і не два про це заявляли. Правда, на ділі все йде куди менш веселково - часто футбольним колективам відверто наплювати на своїх глядачів.

Але український уболівальник - особливий. Не дивлячись на всі знущання, він терплячий. Правда, до певного часу. Коли ж його терпіння обривається, він згадує, що є невід'ємною частиною футбольного дійства. Такою ж цінною, як і самі футболісти.

Голодовка за улюблену команду

У президента «Карпат» Петра Димінського виникли неабиякі проблеми з міською адміністрацією, яка ні в яку не захотіла віддавати стадіон «Україна» і прилеглі території в довгострокову оренду клубу. Довелося вдаватися до допомоги фанатів. Ті, в кращих традиціях Майдану, розбили наметове містечко, а найзавзятіші з них оголосили голодовку. Підсумок – декілька чоловік в лікарні, а стадіон «Україна» все ж таки віддали «Карпатам» в оренду. На 5 років за 1 гривню. Правда, без прилеглих територій, на чому наполягав пан Димінській.

Банерний заклик киян

Не всі фанати «Динамо» змогли потрапити у фан­клуб колективу для щільного спілкування з своїми кумирами. Близько 90 київських ультрас не полінувалися приїхати в Кончу­Заспу, щоб призвати до відповіді своїх улюбленців безпосередньо в їх «лігві». За всіх відбували Леонід Буряк і Олег Лужний. Обійшлося без жертв.

Акція продовжилася на матчі чемпіонату між «Динамо» і «Таврією». Розвісивши не найприємніші для гравців банери, 45 хвилин фанати провели в тиші, лише в другому таймі порушивши «обітницю мовчання», за що були обдаровані перемогою і вітанням від своїх кумирів.

Ложка дьогтю

Для підняття своєї зарозумілості наші хлопці вирішили перемогти в чесному кулачному бою легендарних британських «супортерів» – шотландських дідусів, що добродушно попивали дармове пиво в Києві і щиро веселили своєю поведінкою жителів столиці. Бійка викликала обурення в самому Києві, що резонно порахував, що ідіотизм і велич не мають під собою нічого спільного.

Дивовогонь на стадіонах

Перше півріччя нового сезону пройшло під знаком фаєрів. Їх джгут багато і повсюдно. Але лише в Донецьку органи безпеки послухали голос розуму і дозволили уболівальникам влаштувати на трибунах подібне свято. З почином, Україна! До речі, ви здивуєтеся, але в результаті запалювання 26 фаєрів на матчі «Шахтар» – «Карпати» ніхто не помер і не постраждав...

Грандіозний переполох у фанатському середовищі викликали зйомки кліпу про «Шахтар» за участю оператора «Титаніка» Рассела Карпентера і фанатської тусовки. На епохальну подію, до речі, що продовжувалося три дні, було зігнано три сектори уболівальників з фан­клубів і довколишніх шкіл. Сумлінно відпрацьованих і відгаласивших фанів заохотили футболісти команди, що приїхали, витримавши атаки прихильників під час роздачі автографів.


29.11.2006

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/37.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007