This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/293print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Відповідь Фан-клубу „Динамо” на звернення колективу НСК „Олімпійський”. | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Відповідь Фан-клубу „Динамо” на звернення колективу НСК „Олімпійський”.
Фан-клуб «Динамо» (Київ) з великою цікавістю прочитав Офіційну заяву трудового колективу НСК «Олімпійський», що стала відповіддю на наше звернення від 20 липня 2007 року.

Шановні працівники НСК „Олімпійський”!
Ми з великою повагою ставимося до ваших трудових буднів і знаємо, що ви справжні ентузіасти своєї справи. Тому нас занепокоїло ставлення керівництва спортивного відомства країни до вашого колективу. Адже очевидно, що несплата зарплатні протягом кількох місяців є порушенням Трудового законодавства України та питанням, яке особисто взяв під свій контроль прем’єр-міністр нашої держави Віктор Федорович Янукович. У зв’язку з цим, на наш погляд, було б конче доцільно порушити це питання на відповідному рівні і перейматися тим, як не тільки своєчасно отримувати зароблене, а й як збільшити зарплатний фонд.
Щоб не бути голослівними – очевидна для нас пропозиція: нам відомо, що після проведення комерційних концертів на НСК «Олімпійський» оренда споруди гарантовано принесла прибуток близько 1,5 мільйона гривень. Не викликає сумніву, що ваш трудовий колектив має всі підстави зацікавитись як саме витрачаються зароблені гроші?
Натомість нас, як уболівальників київського «Динамо» і національної збірної, турбує зовсім інше, якщо згадувати зазначені комерційні проекти: газон пошкоджений і ми вимагаємо відновлення його до поєдинку Україна-Італія та матчів Ліги чемпіонів.
Більше того, гадаємо, що зароблених грошей цілком вистачить на найпростіші та найочевидніші для кожної нормальної людини речі: позначити нумерацію крісел у секторах, відремонтувати громадські туалети, пофарбувати грати і хвіртки на вході/виході до трибун (ми не згадуємо більш масштабні, але не менш нагальні потреби оснащення новим озвученням стадіону), і, нарешті, створити достатню кількість торгових точок для громадського харчування.
Не будемо вдаватися у подробиці усіх претензій, які виставлені до нас від імені вашої Профспілки, проте не можемо залишити без уваги закид про досвід експлуатації стадіону «Уемблі», на якому раніше також відбувся концерт Джорджа Майкла. Шановні! Схоже, ваша профспілка, не маючи власної інформації, цілком довірилася некоректним відомостям стосовно експлуатації спортивних арен за кордоном… Нам видається доречним порадити: нехай представники вашого трудового колективу скористаються відрядженням до Лондона чи Берліна („Олімпіаштадіон”) з тим, щоб перейняти сучасні технології герметизації газону під час концертних заходів. Ви зможете пересвідчитись, що там не виникає питань щодо пошкодження газону під час подібних заходів.
Ми щиро співчуваємо вам, що ваш колектив поставлений у рамки виживання, а ваше керівництво не здійснює ефективного управління державним майном, роблячи вас фактично заручниками ситуації та прикриваючись трудовим колективом.
Ми відкриті до подальшого спілкування у форматі круглого столу та за присутності ЗМІ.

З надією на конструктив, Фан-клуб «Динамо» (Київ).


27.07.2007

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/293.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007