This version of the page http://www.obriy.pib.com.ua/2003/51_03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Газета АКБ "Промінвестбанк" :: "Обрій-ПІБ"
Газета АКБ Промінвестбанк, Центральної Ради профспілки працівників Промінвестбанку, Партії національно-економічного розвитку України

№51 (161) 25 – 31 грудня 2003 :: Шеф-редактор Володимир Матвієнко 

Державне визнання
Володимира Матвієнка нагороджено
Почесною грамотою Верховної Ради України

Почесну грамоту Верховної Ради України Голові Правління Промінвестбанку, професору Володимиру Матвієнку вручив президент Фонду суспільного визнання, народний депутат України Леонід Кравчук

За особливі заслуги перед українським народом, вагомий особистий внесок у благодійницьку діяльність в інтересах українського суспільства, за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та ініціативність у роботі Почесною грамотою Верховної Ради України нагороджено Голову Правління Промінвестбанку, професора Володимира Матвієнка.

Нещодавно Промінвестбанк та Голову Правління Володимира Матвієнка було визнано лауреатом Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки – 2003».

Свідченням державного визнання авторитету торгової марки стало рішення про нагородження когорти лауреатів Почесною грамотою Верховної Ради України. Про це йдеться у розпорядженні №1176 Голови Верховної Ради України Володимира Литвина про нагородження Почесними грамотами Верховної Ради лауреатів Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки».



Одним із засновників конкурсу є Фонд суспільного визнання. Фонд відомий в Україні та за її межами своїми благодійними проектами, які спрямовані на відродження духовності, підвищення міжнародного авторитету нашої держави, поліпшення соціально-економічного становища в Україні, ознайомлення світової громадськості з життям, історією та традиціями українського народу.

Президент Фонду, народний депутат України Леонід Кравчук зазначив:

– Ми працюємо, щоб вшановувати людей, які своєю працею в непростих умовах показують приклад, як можна долати складнощі. Цих людей ми завжди вшановуємо восени в Палаці «Україна» знаками Фонду суспільного визнання. Сьогодні ж ми вшановуємо тих, з допомогою кого можемо проводити ці великі заходи.

Леонід Кравчук також щиро привітав усіх присутніх і зазначив: «Ми разом ще зробимо багато цікавих і потрібних для України справ».

Серед нагороджених Почесною грамотою – генеральний директор КДГМК «Криворіжсталь» Анатолій Сокуренко.

Наталія Литвиненко
Фото Віталія ПРИХОДЬКА

 
  [ на першу сторінку ]
  [ каталог установ банку]
  [Дотепні слова Володимира Матвієнка]
 
Сьогодні в номері:
партнери промінвестбанку:
Піч схожа на космічну станцію
погляд з провінції:
Слово лише тінь справи
визнання:
Оцінка професіоналізму
партійне життя:
Депутат від ПНЕРУ
проблема:
Подорожчання ліків не буде?
молодіжна сторінка:
Перша річниця «Молодіжки»
У вирі громадського життя
зворотний зв'язок:
Від щирого серця
до святкового столу:
Рецепти від «Башти Плюс»
з піснею по життю:
Чарівна мить
новорічні усмішки:
З Новим роком 2004
  Пошук:

obriy@press.pib.com.ua