This version of the page http://www.obriy.pib.com.ua/2003/47_03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Газета АКБ "Промінвестбанк" :: "Обрій-ПІБ"
Газета АКБ Промінвестбанк, Центральної Ради профспілки працівників Промінвестбанку, Партії національно-економічного розвитку України

№47 (157) 27.11 – 3.12 2003 :: Шеф-редактор Володимир Матвієнко 

Золота нагорода Промінвестбанку



За високий професійний рівень та вагомий внесок у створення гідного міжнародного іміджу України Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк – Промінвестбанк – нагороджено Міжнародною премією «Олімп», почесним званням «Золота торгова марка» та Почесним дипломом, які отримав Голова Правління Промінвестбанку, професор Володимир Матвієнко.



Як лауреат Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки–2003», третя урочиста церемонія якого відбулася 20 листопада 2003 року в Національному палаці «Україна», Володимир Павлович першим піднявся на головну сцену країни також для того, щоб отримати Почесну орденську відзнаку «Суспільне визнання» ІІ ступеня, засновану для вшанування благодійної та меценатської діяльності лауреатів конкурсу.

«Благодійництво вже давно стало невід’ємною частиною діяльності Промінвестбанку. Завдяки сприянню банку відновлено будинок-музей Тараса Шевченка у селі Шевченкове, резиденцію Богдана Хмельницького у Чигирині, впорядковано пам’ятник Ярославу Мудрому в Києві, збудовано Будинок культури в селі Білка на Житомирщині», – звучало зі святкової сцени.

У привітанні організаторам, учасникам і переможцям конкурсу від Президента України Леоніда Кучми, яке оголосив заступник глави Адміністрації Президента України Павло Гайдуцький, зокрема, йшлося:

– Ваші престижні міжнародні змагання – це ще одне свідчення того, що в Україні постійно зростає кількість торгових марок, які мають бездоганний імідж, пропонують товари та послуги відмінної якості, працюють за найвищими європейськими стандартами. Конкурс «Золоті торгові марки» переконливо довів свою життєздатність. Проведення його акцій сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції, технологічному переозброєнню виробництва, поглибленню міжнародного співробітництва. Дедалі частіше підприємства, що носять високе звання «Золота торгова марка», виступають спонсорами та меценатами різноманітних благодійних заходів. Сподіваюся, що ця добра традиція в подальшому буде підтримана і примножена.



Щиро вітаю організаторів, учасників та переможців конкурсу «Золоті торгові марки–2003», бажаю вам міцного здоров’я, щастя, професійного зростання й удачі.

Голова організаційного комітету Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки» Леонід Кравчук зазначив:

– Започатковуючи цей чудовий конкурс наприкінці ХХ століття – на початку ХХІ-го ми ставили перед собою два завдання. Перше – поіменно назвати тих людей, які в непростих умовах сьогодення здобувають перемоги і показують приклад, як слід жити й працювати по-новому. Друге – ми хотіли, щоб світ побачив Україну, її людяність, її толерантність, її вагу – в людях, які працюють і здобувають перемоги. Ми вийшли на міжнародний рівень і маємо змогу більш вагомо заявити про себе, про свої можливості.



Церемонія нагородження лауреатів Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки» відбувалася в супроводі яскравого театралізовано-концертного шоу за участю зірок української естради. Першою на сцену Палацу «Україна» запросили заслужену артистку України Наталю Бучинську, яка подарувала глядачам пісню на слова відомого поета, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Матвієнка «Я з людьми поділюся добром».

Щиро вітаємо Володимира Павловича з отриманням високих нагород!

Наталія ЛИТВИНЕНКО
Фото Віталія ПРИХОДЬКА


Якщо одним словом

«Я з людьми поділюся добром», – всією щедрістю душі сповідується поет Володимир Матвієнко. І це, по суті, життєве кредо автора, що засвідчує одвічну присутність людини серед людей, тобто реальне відчуття гостинності світу.

У такий спосіб і реалізує свій добротворчий талант людина щедрих почувань і воістину співучої душі.

А цілющі джерела її і сьогодні вирують на землі поетового дитинства – у селі Білка, що у синьозорому, лісовому і зозулиному Поліссі.

Реальні прикмети цього житнього і полинового краю уважний читач знайде у кращих поезіях Володимира Павловича, що давно стали досить відомими піснями, як уже згадана «Я з людьми поділюся добром». Тобто слово перейшло в мелодію. А тепер відлунює в душі, у пам’яті народу.Отже, повернулося до своїх життєвих витоків.

Такий невідворотний шлях справжньої творчості. Оте живодайне, завжди людяне привітання від серця до серця, першоматерія, що і є основою людського буття і працелюбства. А якщо одним словом, – Добротворення.

Микола СИНГАЇВСЬКИЙ


Житні роздуми

Студентам та викладачам
Київського інституту банківської справи з любов’ю


Я кращі літа загубив,
А гірших і знати не хочу.
Життя я безмежно любив,
Та нині молодшим
його напророчу.

Веселої вдачі була
Душа моя ніжна й співуча.
Та швидко чомусь одцвіла –
І стала сумною,
як з осені туча.

Хто знав, що в дорозі мені
Судились одні лиш
прощання,
Що десь в надвечір’я сумні
Проляже для мене
дорога остання.

І зливою вмита земля
Підніме ромашку-журливку,
Щоб голос мій чула здаля,
Напевне, уже
з двадцять першого віку.

Це потім... А нині, мов щем,
Безжально полощуться
зливи.
Тут я виростав під дощем,
Любив, коли колос вклоняється ниві.

Життя я так щедро любив,
Мов хліб з молодого врожаю...
Я кращі літа загубив,
А гірших нікому в житті
не бажаю.

Микола СИНГАЇВСЬКИЙ,
поет, лауреат премії імені Лесі Українки


 
  [ на першу сторінку ]
  [ каталог установ банку]
  [Дотепні слова Володимира Матвієнка]
 
Сьогодні в номері:
україна і світ:
Вітаємо!
Вступ до ЄС – справа недалекого майбутнього
парламентська хроніка:
Об’єднання зусиль сприятиме захисту інтересів ПНЕРУ
компетентно:
Інвестиційна стратегія
Промінвестбанку
проблема:
117 мільйонів на ядерну безпеку
наші консультації:
Скільки коштує продати квартиру?
компетентно:
ПРОМІНВЕСТБАНК:
стратегія відтворення
молодіжна сторінка:
Київський уїк-енд білоцерківських студентів
медична панорама:
Їжа для розуму і серця
дозвілля:
На поверхні Марса знайдено річки та озера
культурна мозаїка:
Коріння Суомі
  Пошук:

obriy@press.pib.com.ua