This version of the page http://www.liderstvo.org.ua/events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-15. The original page over time could change.
Вища освіта: лідерство для прогресу - Події E-mail Мапа серверу Головна сторінка сайтобудівництво: dela design




Події

  • 27-29 серпня
    На базі Консорціуму відбулась літня школа на тему “Жінка та професійний менеджмент” Докладно...

  • 12 червня
    Павло Босий, проректор Консорціуму по зовнішнім зв’язкам прибув з Америки у пиджаку з цяцьками. Докладно про його візит в країну Лінкольна і кока-коли дивіться по телевізору у програмі “Вітальня С. Барабаш” (канал Кіровоград) через два тижні.

  • 4 червня
    Відбувся заключний етап конкурсу на отримання стипендії Ельворті, яка дозволяє навчатися у престижній англійській приватній школі Чигвелл. Переможцем став випускник 2001 року СШ №6 Сергій Скібітський. Вітаємо, Сергію! Конкурс проводився на базі Педагогічної Академії.

  • 28 квітня
    Bідбудеться ІІ тур стипендії Ельворті.
    Наступний конкурс “Твір” (рос. “сочинение”), о 10.00 годині в приміщенні корпусу Педагогічної Академії.

  • 25–27 квітня
    Студентське наукове товариство Соціально-педагогічного інституту “Педагогічна Академія” проводить Всеукраїнську студентську наукову конференцію: “Соціально-психологічні проблеми молоді в умовах трансформації суспільства”.

  • 18 квітня
    O 14.00 в корпусі Соціально-педагогічного інституту “Педагогічна Академія” відбувся конкурс випускників психолого-педагогічного, історичного та лінгвістичного факультетів “Ярмарок Кар’єри”.

  • 18 квітня
    Представник Альянсу Партнерства Каунтерпарт відвідав Спілку Незалежного Студентства та Педагогічну Академію в рамках Програми “Молодіжні громадські Ініціативи”. Студенти познайомились з діяльністю організації та намітили шляхи співпраці по проектам “Школа молодого лідера” та “Студентська Соціальна Служба“.
    Початок роботи конференції о 13 годині.

  • 17 квітня
    В рамках Мегапроекту представники Педагогічної Академії відвідали Українсько-Американський добродійний фонд “Сейбр-Світло”, де отримали 200 примірників сучасної англомовної літератури з менеджменту, маркетингу, лінгвістики, психології, історії зарубіжної культури…
    Література буде застосована при розробці магістерської програми “Менеджмент в сфері освіти”.

  • 13–17 квітня
    В рамках проекту “У нас Єдина Україна” 12 студентів Кіровоградського Інституту Комерції та 18 представників молодіжних громадських організацій міста відвідали м. Львів на запрошення молодіжної громадської організації “Спадщина”. В програмі зустрічі: екскурсія по Львову, “Гаївки” традиційні Великодні ігри в Шевченківському гаю, подорож до м. Самбір, зустрічі з представниками громадських організації м. Львів.

  • 5–6 квітня
    B рамках реалізації проекту Британської Ради м. Одеса представники Спілки Незалежного Студентства Iрина Кунді та Леся Воронюк були учасниками тренінгу “Менеджмент НДО” організованого Творчим Центром Каунтерпарт, в рамках Програми малих грантів Міністерства Міжнародного Розвитку Великобританії (DFID).
     
    Події
    “Жінка та професійний менеджмент”
     







  • Motor Banner Network
      Copyright © Педагогічна Академія 2001
      E-mail: kpa@kw.ukrtel.net
      Проект створено за підтримки фонду “Відродження”
      Сайтобудівництво — студія dela design