Укр    Рус
Про компанію
Новини
Продукція
Виробництво
Дистрибуція
Доставка води
Для преси
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     
  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ КОМПАНIЇ
30.07.2007
Об’єми продажів IDS Group збільшилися на третину
За перше півріччя 2007 року об’єм продажів бутильованих вод IDS Group склав 200,56 млн. л. Це на 32% більше, ніж за той самий період 2006 року.
Докладнiше »

06.06.2007
Миргородський завод мінеральних вод провів «День відкритих дверей» для журналістів
У день професійного свята працівників мас-медіа Миргородський завод мінеральних вод прийняв учасників ІХ Міжнародного журналістського автопробігу.
Докладнiше »

01.06.2007
Відбувся запуск нового виробничого комплексу на Моршинському заводі мінеральних вод «Оскар»
Утричі більше українців відтепер зможуть утамувати спрагу справжньою природною водою з передгір’їв Карпат. У перший день літа з конвеєра нового заводу «Оскар» зійшла перша партія «Моршинської», яку добре знають і чекають в усіх регіонах країни.
Докладнiше »

ПРО КОМПАНIЮ

      IDS Group є лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Сьогодні компанія контролює понад 20% ринку, та її частка практично втричі більша, ніж у найближчого конкурента. Холдинг IDS Group було створено наприкінці 2004 року внаслідок об'єднання найпотужніших українських виробників мінеральних вод та їх дистрибуторів: Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС») і ВАТ «Нова». Об’єднана компанія виробляє і просуває на ринок збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах України («Миргородська», «Моршинська», «Старий Миргород», «Аляска», «Сорочинська»), а також імпортує із Грузії справжній «Боржомі».

Докладнiше »
 

 
   Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2007. Всi права захищенi.