This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/167print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-14. The original page over time could change.
27 травня - Динамівський фанатський марш | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

27 травня - Динамівський фанатський марш
У неділю 27 травня у Києві відразу дві значущі події. По-перше, у цей день наше ВІЧНЕ МІСТО КИЇВ відмічає свій день – ДЕНЬ КИЄВА! По-друге, у цей день в Києві проходить матч фіналу Кубку України з футболу між командами «шахтар» Донецьк - «Динамо» Київ. Ми маємо відзначити ці дві події і маємо нагоду зробити це одночасно. Тому 27 травня відбудеться ДИНАМІВСЬКИЙ ФАНАТСЬКИЙ МАРШ – марш ультрас «Динамо» Київ.

Збираємось 27 травня о 16:30 біля колон стадіону «Динамо». Всі представники ультрас «Динамо» тут зможуть отримати запрошення на ультрас-сектори на матч, що відбудеться цього дня на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві.

Після збору ми величезною колоною вирушаємо від стадіону «Динамо» до НСК «Олімпійський» через Хрещатик. Пройдемо колоною із клубними кольорами, банерами, прапорами, розтяжками. Також можна дозволити собі використання фаєрів. Але, не слід забувати, що ми кияни, і йдемо своїм містом.

<\/object>


18.05.2007

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/167.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007