This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/229print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-13. The original page over time could change.
Шановні журналісти! | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Шановні журналісти!
10 червня відбудеться матч передостаннього колу Чемпіонату України „Динамо”(Київ) – „Карпати”(Львів). Це буде перший матч після подій на матчі фіналу Кубка України, коли „Беркут” з надмірною жорстокістю, порушуючи права людей та закони України розігнав два сектори київських вболівальників.

Матч з „Карпатами” завдяки жорсткій позиції клубу та вимогам вболівальників відбудеться без присутності міліції. Натомість саме ця гра, як перший збір київських ультрас після події на фіналі Кубку буде платформою для висловлення свого „фе” в бік міліції фанатами.

Вболівальники готують відповідне візуальне оформлення та перфоманси. Також більшість ультрас одягне футболки з зображенням, що символізує протест проти дій міліції. У будь-якому випадку, фоторепортери та оператори без хороших „картинок” не залишаться.;)

Також бажаючі журналісти можуть відвідати завтра фан-клуб – в останній день перед грою там кипітиме робота над підготовкою оформлення трибуни, а також там можна бути знайти ультрас і поспілкуватись з ними.


09.06.2007

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/229.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007