This version of the page http://enter.lviv.ua/home/17.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-13. The original page over time could change.
Гаррі Поттер - український сайт Enter.Lviv - Home
 





UKRAINE.t-p-i.net












 
 
Вандали!!!
автор: Piroxis   
24. 03. 2007
В Британії вандали знову вирішили познущатись з Хогвортського Експрессу. Малолітні вандали нанесли збитків на 50 тисяч фунтів, це близько 100 тисяч доларів. За словами Патрісії Маршал (директора залізниці, де знаходився поїзд) ремонт буде тривати не менше місяця. Нагадаю вам, що це вже не вперше вандали руйнують зірковий поїзд, в 2003 році вони вже його турбували, але тоді збитки склали лише 3 тисячі фунтів.

Коментарі (6)

 
Emma will be back
автор: Piroxis   
24. 03. 2007
Вчора, 23 березня, Джеф Робінов (один з президентів Warner Bros.) повідомив, що Деніел Редкліфф, Руперт Грінт та найголовніше Емма Уотсон зіграють у двох останніх частинах поттеріани.

Ось, що Джеф сказав з цього приводу: "Після того як Ден, Руперт та Емма вперше знялися у ролях Гаррі, Рона та Герміони ми зрозуміли, що вони не просто талановиті катори... Рік за роком, в кожному фільмі про Гаррі Поттера, ми спостерігали за тим як вони стають екстраординарними особистостями і чудовими акторами. Неможливо уявити когось іншого у ролях з якими так споріднились Ден, Руперт та Емма, тому ми дуже задоволені і горді тим, що завершать історію своїх героїв саме вони."

Емма Уотсон: "Я б ніколи не відпустила Герміону - вона мій герой! Я дуже її люблю і її роль для мене дуже багато значить! Це велика честь закінчити те, що я почала і зіграти Герміону у всіх семи фільмах."

Коментарі (21)

 
Обкладинки в студію
автор: Piroxis   
28. 03. 2007
Ну от нарешті ми маємо можливість подивитись на британські та американські обкладинки до Гаррі Поттера та Гробниць Смерті. Чесно кажучи, нічого цікавого, навіть не має на що звернути увагу, тому будемо чекати на український варіант обкладинки. Крім того, ще є дорослий варіант британської обкладинки, щоб переглянути всі роботи клацайте тут.

Ще невеличка новина. CBBC Newsround повідомили, що британський варіант Смертельних Гробниць буде складатись з 608 сторінок.

Коментарі (8)

 
Інші:
  • Фотоооооо
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Наступна > Кінець >>

Всього 65 - 68 з 73
 


обговорення
> П'ятий фільм N!k@'sso
> П'ятий фільм Мері
> П'ятий фільм N!k@'sso
> П'ятий фільм Мері
> П'ятий фільм N!k@'sso
> П'ятий фільм Мері
> П'ятий фільм N!k@'sso
> П'ятий фільм Мері
> П'ятий фільм N!k@'sso
> П'ятий фільм Twister
> Читаємо Гаррі Поттера УКРАЇНСЬКОЮ!!! Andrew
> П'ятий фільм Біла гарячка
> мої мрії... N!k@'sso
> П'ятий фільм N!k@'sso
> Фільми "Гаррі Поттер" N!k@'sso
> мої мрії... Elvie
> мої мрії... Elvie
> Фільми "Гаррі Поттер" Злюка Бобер
Фільми "Гаррі Поттер" Twister
> П'ятий фільм Twister


друзі
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Гаррі Поттер і Чарівний Форум
 

Новини | Актори | Книги | Відео | Галерея | Обговорення


Ідея:Piroxis
Опрацювання:OOHFIRO

Сайт являється неофіційним, некомерційним, любительським проектом.
Використовуючи матеріали сайту, вказуйте адресу.