This version of the page http://www.k1.tv/announce/1772/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-12. The original page over time could change.
Андрій Данилко / Телеканал К1
Архiв передач
Андрій Данилко
14 травня 2007


Йому дуже часто дзвонять незнайомці, і просять гроші на квартиру чи бізнес, оскільки преса чи не щодня приписує йому все більший статок. Ніхто в країні не сприймає його як Андрія Данилка, зате його обожнюють в ролі легендарної провідниці Вєрки Сердючки. Герой, за яким програма «Позаочі» полювала півроку. Андрій Данилко у авторському проекті Юлії Литвиненко.


Програма
Позаочі
Позаочі — провокаційна спроба показати відому особистість з невідомого боку. Змусити згадати забуті емоції та думки, безглузді вчинки, злети і падіння, побачити себе очима колишніх однокласників, суперників, сусідів, коханих ...
Ведуча програми «Позаочі» Ольга Грицик влаштовує своєму героєві, відомому всій Україні і навіть світові, несподівану зустріч із його минулим. Проводить і з ним своєрідний публічний сеанс психоаналізу. Зіштовхує гостя з фрагментами його власної біографії, навіть з тими, які він, можливо, хотів би  викреслити з пам'яті.
обговорити у форумі
Авторські програми
Версія для друку