This version of the page http://www.k1.tv/announce/1502/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-12. The original page over time could change.
Анатолій Гриценко / Телеканал К1
Архiв передач
Анатолій Гриценко
07 травня 2007


Він з військової родини. Його мати була категорично проти синової військової кар’єри. Однак той не слухав ніяких умовлянь. Він знав, чого прагне і переконав усіх у тому, що його вибір гідний поваги. Сьогодні наш герой стверджує, що він найщасливіша людина в колі дітей і поряд зі своєю дружиною. В гостях у Юлії Литвиненко Міністр оборони України Анатолій Гриценко.



Програма
Позаочі
Позаочі — провокаційна спроба показати відому особистість з невідомого боку. Змусити згадати забуті емоції та думки, безглузді вчинки, злети і падіння, побачити себе очима колишніх однокласників, суперників, сусідів, коханих ...
Ведуча програми «Позаочі» Ольга Грицик влаштовує своєму героєві, відомому всій Україні і навіть світові, несподівану зустріч із його минулим. Проводить і з ним своєрідний публічний сеанс психоаналізу. Зіштовхує гостя з фрагментами його власної біографії, навіть з тими, які він, можливо, хотів би  викреслити з пам'яті.
обговорити у форумі
Авторські програми
Версія для друку