This version of the page http://iatp.org.ua/melnichuk/work.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-12. The original page over time could change.
work  
Напрямки діяльності
   Основними напрямками моєї діяльності є
  • опанування професїї спеціаліста з електронних систем у НТУУ"КПІ"
  •  діяльність у громадсько-політичному секторі - відстеження та аналіз сучасних тенденцій в українській та міжнородній політиці, економіці, накопичення відповідної інформації, реалізація проектів з цієї тематики, а також діяльність у громадських організаціях, членом яких я є;
  • дослідження у галузі автомобілебудування, а саме з компоновки, аеродинаміки компактних автомобілів, а також у галузі систем пасивної безпеки автомобілів. 
        Опановуючи професію спеціаліста з електронних систем, я здобуваю знання як з інформаційних, так і силових електронних систем, опановую програмування, тривимірне програмування, математику, фізику та ряд інших спеціальних технічних та гуманітарних наук. Відповідно, я можу застосовувати набуті знання у цілому ряді напрямків, таких як промислові та інформаційні електронні системи, проектування тощо.
        Основними завданнями своєї діяльності у громадсько-політичному секторі я бачу формування власної особистості як соціально активного члена суспільства, а також шляхом конкретних дій збільшення кількості соціально активних людей, політологічні дослідження, тощо. Основною формою моєї діяльності у третьому секторі є реалізація конкретних проектів у громадських організаціях (Асоціація молодих українських політологів та політиків, Ліга депутатських помічників, центр молодіжної дипломатії "Unitis"), з якими ви можете ознайомитися у відповідному розділі. 
        Основними напрямками досліджень у галузі автомобілебудування є розробка компактного автомобіля, що за своїми характеристиками аеродинаміки, безпеки, компоновки є прийнятним як для міського середовища, так і для пересування швидкісними магістралями, а також виробнитство якого можна налагодити з мінімальними фінансовими вливаннями. Окремим напрямком є розробка принципово нової системи безпеки автомобіля, що зводить до мінімуму вірогідність калітств та жертв у автоаваріях. З основними пропозиціями щодо співпраці ви можете ознайомитись у відповідному розділі.
Загальна інформація
 Моє резюме
Автомобільні проекти
 Суспільно-політичні проекти
 
Захоплення та уподобання