This version of the page http://www.nezabarom.com.ua/ua/students_republic (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
Незабаром | Події в Україні / Студентська республіка-2006
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 

Студентська республіка-2006

Незабаром /  Студентська республіка-2006
Студентська республіка - Всеукраїнський молодіжний проект, який реалізується по всій території України і проходить одночасно у всіх обласних центрах, АР Крим, містах Київ і Севастополь на День молоді в Україні, яка святкується в останню неділю червня.

Проект проводиться щорічно з 1998 року, вже четвертий рік підряд є переможцем урядового конкурсу проектів серед молодіжних громадських організацій і включений до плану заходів Міністерства України у справах сім'ї, молоді і дітей щодо святкування Дня молоді і Дня Конституції.

Безпосередніми учасниками "Студентської республіки" у 2004 році стали 8 тисяч молодих людей, глядацька аудиторія в місцях проведення складала близько 200 тисяч осіб, а кількість людей, яка отримала інформацію про проект (реклама на радіо телебаченні, газети, поліграфічна продукція) досягла більше 1 000 000.

Суть проекту полягає в створенні соціально ігрової моделі суспільства, організованої в студентську країну, яка складається з наметових містечок, які і стануть студентськими міні-державами з своїми законами, валютою, кордонами, владою. Жителями "країни" є студенти, які представляють більшість українських Вузів III-IV рівня акредитації. Кожна делегована вузівська команда повинна презентувати свій Альма-матер, позмагатися з іншими командами в різноманітних конкурсах, вікторинах, спортивних змаганнях.

Ключовим моментом діяльності регіональних "Студентських республік" є вибори студентських мерів і депутатів Студентського парламенту України. Передвиборні кампанії можуть стати прикладом для наслідування в реальному житті.

Студентське життя, насичене політичними баталіями, дебатами, передвиборними змаганнями і студентськими розвагами, супроводжується шоу-програмою.

У липні буде проведена фінальна частина всеукраїнського молодіжного фестивалю "Студентська республіка" в АР Крим. У ній візьмуть участь вибрані у всіх регіонах України студентські мери і студентські парламенти. У фіналі буде вибраний Студентський Президент України.

Передвиборні процеси будуть максимально адаптовані під реалії сьогодення: утворюватимуться студентські політичні партії, бізнес-структури, друкарські засоби масової інформації, використовуватимуться "загальнореспубліканська" студентська газета, радіоканал, студентський адмінресурс, засоби "білого" і "чорного" піару.

Основною метою проекту є формування у молодих громадян культури самоврядування, цивільної культури, принципів існування демократичного суспільства, заохочення молоді до активної участі в державно творчих процесах.

Організатор проекту ВМГО "Народно-демократична ліга молоді".


Каталог


..