новини історія файли фото репертуар контакти тексти райдер лінки e-mail switch to english

 

Досить кумедно вживати слово "історія", але все ж таки чотирнадцятирічний проміжок часу - це, погодьтесь, дещо. Отож, спочатку скажемо декілька слів саме про історію гурту.

Гурт "Клондайк" було створено у Вінниці влітку 1990 року з метою виконання музичних композицій у стилі "рокабіллі-біт" переважно власного виробництва. Проте, ми завжди шанували та доносили до вдячного слухача твори таких фірмачів, як Eddie Cockrane, John Lee Hooker, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, The Stray Cats, та, звичайно, багатьох інших.

До складу команди входить семеро музикантів. Склад, зрозуміло, неодноразово змінювався. Ми дозволимо собі з нашої сторінки подякувати тим людям, які працювали в різні часи під славним прапором "Клондайку" - Максу Васильківському (90-98 р.,барабани), Владу Кривенко (90-93р.,бас), Сашку Ковальову (93-96р.,бас), Андрію Фурсенко (90-95, гітара), Ярославові Бойко (96-2001р., контрабас), Андрію Філю (дуже вже людина хороша), Євгенові Вайну (рояль, за періодичне, але дуже довготривале співробітництво), А.Зирянову (98-02р., барабани), Руслану Ольчедаю (2004-2005р, барабани).... здається, нікого не забули, а як забули, то навмисно.

З 1998 року гурт займається музикою професійно, тобто заробляє на життя виключно своїми виступами.

Доволі складно виживати в умовах лагідної турботи нашої країни про музикантів, особливо якщо ти не граєш мурок та усякої такої полови. Проте декілька років не тільки нам вдається трохи заробляти та годувати дітей і купляти різний дорогий музичний мотлох. Є декілька команд у Києві, що досить непогано себе почувають. Я навмисне зробив такий ліричний відступ, аби запросити будь кого, хто відвідає наш веселий сайт, поспілкуватися хоча б засобами електронного зв"язку. Вислухаємо будь яку пораду. Із шаленим задоволенням відповімо на будь-яке питання.

Також, якщо Ви наважилися запросити "Клондайк" на свою вечірку або іще якусь чортівню, то Вам, напевно слід переглянути сторінку з нашими координатами та технічним райдером (хто не знає - це список устаткування, що має бути на майданчику, який допоможе гурту Клондайк принести Вам максимум естетичного задоволення).

Якщо ти початківець, піонєр, тобто - також ласкаво просимо до спілкування з будь-якого приводу - апарат, інструменти, техніка, механіка, таблатури, портвейн, тексти, дівки, поезія, блюз - все це нас іще цікавить вже бозна скільки років.

Можемо поділитися досвідом з приводу пошуку роботи в Україні та ще далі. Якщо ви маєте чим поділитися - будь ласка: зношені "козаки", поламані барабани, розбиті мотоцикли та такі інші цінні речі приймаємо в необмеженій кількості. Якщо є зайві гроші - ми знаємо де їх пристроїти з максимальною віддачею.

На даний момент основний склад гурту такий: Сашко Маладика (вок., губна гармоніка, гітара), Юрій "Бугі-Бой" Кондрицький (клавишні, вокал), Віктор Коробенко (бас), Сашко Камінський (тромбон), Володимир Маслак (саксофон), Олег "Блекі" Руденький (труба), Руслан Багрій (барабани). Щодо стилю, то можна сказати, що він не змінився та не зміниться - це рокові стандарти середини XX сторіччя. Зараз у репертуарі, який постійно поновлюється, біля п'яти годин якісних коверів, не враховуючи власних пісень. (До речі, ознайомитись із репертуаром та послухати деякі mp3 або real audio за бажанням можна ТУТ.

Тепер Ви вже трохи ознайомились заочно з гуртом Клондайк, і якщо ви ще не втекли десь блукати сайтами з голими тітками, то маю надію побачити вас на інших сторінках нашого сайту. Ласкаво просимо.