This version of the page http://www.center.gov.ua/twinning.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
Twinning - Центр сприяння інституційному розвитку державної служби
 

Словник термінів


Архів новин

Реєстрація

 

Надіслати повідомлення

Пошук

Розширений пошук >>


укр | eng

Twinning

Довідка
На головну
 
 
Новини

07.08.2007  Телевізійний фільм про інструмент інституційної розбудови Twinning
Незабаром на телеекрани України вийде фільм про впровадження механізму Twinning, який підготувало ТОВ "Старий Майстер" у рамках проекту інформаційно-комунікаційної програми Відділу преси та інформації Представництва Європейської Комісії в Україні “Виробництво та розповсюдження аудіо та відео продукції про програми ЄС в Україні”.
02.08.2007  Перший візит експертів з підготовки TWG Fiche для проекту Міністерства фінансів України
З 9 по 30 серпня 2007 року відбудеться перший візит експертів з підготовки TWG Fiche для проекту „Підтримка Міністерства фінансів України у сфері управління державним боргом та макроекономічного прогнозування”.
02.08.2007  Завершальний візит експерта з підготовки TWG Fiche для Національного банку України (НБУ)
 7-8 серпня 2007 р. відбудеться завершальний візит пана Кріса Томаса, експерта з підготовки TWG Fiche для проектів Розбудова потенціалу банківського нагляду: проект фінансового сектору для Національного банку України на базі загальногалузевої оцінки сектору фінансових послуг” і „Розбудова потенціалу функціонування центрального банку: проект фінансового сектору для Національного банку України на базі загальногалузевої оцінки сектору фінансових послуг”.
02.08.2007  Заключна зустріч з експертами з підготовки TWGF у Міністерстві охорони навколишнього природного середовища України
27 липня 2007 р. у Міністерстві охорони навколишнього природного середовища України відбулася заключна зустріч за результатами другого візиту експертів з підготовки Twinning Fiche для проекту „Підтримка Міністерства охорони навколишнього природного середовища України щодо впровадження Закону про екологічний аудит” пані Анне Елларі та паном Хосе Мануелем Карніcером Бласко.
19.07.2007  Перші тренінги з впровадження інструменту Twinning для органів-бенефіціарів
10 липня 2007 року проведено перший тренінг з впровадження інструменту Twinning для українських центральних органів виконавчої влади – бенефіціарів Twinning. Перше заняття відвідали 15 спеціалістів Головного контрольно-ревізійного управління України – члени Робочої групи з впровадження інструменту Twinning.
19.07.2007  2-й візит експертів з підготовки Twinning Fiche
19-29 липня 2007 року в Україні працюватимуть експерти з підготовки Twinning Fiche для проекту „Підтримка Міністерства охорони навколишнього природного середовища України щодо впровадження Закону про екологічний аудит” пані Анне Елларі та пан Хосе Мануель Карніцер Бласко.
10.07.2007  Засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning
10 липня 2007 р. у приміщенні Центру сприяння інституційному розвитку державної служби / Адміністративного офісу програми Twinning було проведене засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning (Робоча група).
06.07.2007  Виїзний навчальний семінар
6 липня 2007 року Адміністративний офіс програми Twinning / Центр сприяння інституційному розвитку державної служби та проект ЄК-Тасіс Впровадження інструменту Twinning в Україні (ІТО) провели спільний виїзний навчальний семінар для посадових осіб, відповідальних за питання підготовки та реалізації проектів Twinning у відповідних центральних органах виконавчої влади (Національних координаторів Twinning).
26.06.2007  Зустріч з експертом з підготовки TWG Fiche у Національному банку України (НБУ)

26 червня 2007 року була проведена зустріч Робочої групи НБУ з впровадження проектів Тwinning та представників зацікавлених сторін (Представництва Європейської Комісії в Україні, Адміністративного офісу програми Twinning, проекту ІТО) з експертом з підготовки TWG Fiche паном Крісом Томасом.


15.06.2007  Перший візит експертів з підготовки TWG Fiche до Міністерства охорони навколишнього природного середовища України (Мінприроди)
11-15 червня 2007 року, під час першого візиту, експерти з підготовки TWG Fiche пані Анне Елларі та пан Хосе Мануель Карніцер Бласко провели низку зустрічей з представниками Мінприроди.

 

Офіційні установи:



 


Підписатися на Новини

Підписатися 

. 


Оновлено 09.08.2007

© 2005, Центр сприяння інституційному розвитку державної служби